Jums reikės
- 3 šaukštai sviesto
- 237 ml karamelės kvadratėliai
- 1 l ryžių krispie dribsniai
- 283 g zefyrai
- 355 ml pieniško šokolado drožlių
- 1 Valg trumpinimas
- 2 šaukštai pabarstukai
Instrukcijos
- Dideliame puode sumaišykite karamelės kvadratėlius ir sviestą. Maišykite, kol ištirps.
- Sudėkite zefyrus ir maišykite, kol vėl ištirps.
- Suberkite dribsnius ir maišykite, kol viskas pasidengs. Įspauskite į 9 × 13 keptuvę, kuri buvo lengvai patepta sviestu.
- Leiskite nusistovėti ir atvėsti 30 minučių. Mikrobangų krosnelei tinkamame dubenyje sumaišykite šokolado drožles ir sutirštintą.
- Paskleiskite ant krispiečių viršaus ir apibarstykite pabarstukais.
Papildoma informacija
Porcijos
24
Gaminimo laikas
15 min