2023/02/15 Rytų Europos Europos

20 minučių jautienos stroganovas

20 minučių jautienos stroganovas

Jums reikės

  • 227 g Baby Bella grybai
  • 680 g jautiena
  • 355 ml jautienos sultinio
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 59 ml miltai
  • 2 gvazdikėliai česnako
  • 227 g makaronai
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 237 ml svogūnas
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 118 ml kremas
  • 2 šaukštai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Pagardinkite jautieną druska, pipirais ir išmaišykite, kad apsemtų.
  2. Į karštą keptuvę sudėkite jautieną ir kepkite po 1 minutę iš abiejų pusių.
  3. Išimkite ant lėkštės. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūnų griežinėlius, česnaką ir grybus. Išmaišykite ir virkite apie 1 minutę.
  4. Įpilkite sviesto ir kepkite, dažnai maišydami, kol svogūnai taps skaidrūs.
  5. Daržoves pabarstykite miltais ir maišykite, kol nebeliks miltų. Virkite apie 2–3 minutes, nuolat maišydami.
  6. Supilkite jautienos sultinį ir Vusterio padažą. Maišykite, kol susimaišys. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės, maždaug 10–12 minučių. Tuo tarpu puode užvirkite vandenį.
  7. Įpilkite druskos ir No Yolks makaronų. Virkite, kol iškeps, apie 7 minutes.
  8. Nusausinkite, atidėkite į šalį ir laikykite šiltai. Kai daržovių padažas sutirštės, sudėkite atgal išvirtą jautieną ir išmaišykite.
  9. Įpilkite grietinės ir maišykite, kol susimaišys ir padažas taps kreminis.
  10. Patiekite padažą ant makaronų.
  11. Papuoškite smulkintais žaliais svogūnais arba petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min