20 minučių jautienos stroganovas
Jums reikės
- 227 g Baby Bella grybai
- 680 g jautiena
- 355 ml jautienos sultinio
- 0 šaukšteliai pipirų
- 2 šaukštai sviesto
- 59 ml miltai
- 2 gvazdikėliai česnako
- 227 g makaronai
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 237 ml svogūnas
- 1 šaukšteliai druskos
- 118 ml kremas
- 2 šaukštai Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Pagardinkite jautieną druska, pipirais ir išmaišykite, kad apsemtų.
- Į karštą keptuvę sudėkite jautieną ir kepkite po 1 minutę iš abiejų pusių.
- Išimkite ant lėkštės. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūnų griežinėlius, česnaką ir grybus. Išmaišykite ir virkite apie 1 minutę.
- Įpilkite sviesto ir kepkite, dažnai maišydami, kol svogūnai taps skaidrūs.
- Daržoves pabarstykite miltais ir maišykite, kol nebeliks miltų. Virkite apie 2–3 minutes, nuolat maišydami.
- Supilkite jautienos sultinį ir Vusterio padažą. Maišykite, kol susimaišys. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės, maždaug 10–12 minučių. Tuo tarpu puode užvirkite vandenį.
- Įpilkite druskos ir No Yolks makaronų. Virkite, kol iškeps, apie 7 minutes.
- Nusausinkite, atidėkite į šalį ir laikykite šiltai. Kai daržovių padažas sutirštės, sudėkite atgal išvirtą jautieną ir išmaišykite.
- Įpilkite grietinės ir maišykite, kol susimaišys ir padažas taps kreminis.
- Patiekite padažą ant makaronų.
- Papuoškite smulkintais žaliais svogūnais arba petražolėmis.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min