„Apple“ ir „Cheddar Quiche“.

„Apple“ ir „Cheddar Quiche“.

Jums reikės

  • 237 ml obuolių sidras
  • 2 didelis obuoliai
  • 4 juostelės lašinių
  • 237 ml stiprus čederis
  • 4 kiaušiniai
  • 237 ml pusė ir pusė
  • 59 ml alyvuogių aliejus
  • 6 lakštai phyllo
  • 1 šaukšteliai rozmarinas

Instrukcijos

  1. Troškinkite obuolių skilteles sidre, kol jos tik pradės suminkštėti, maždaug 3–5 minutes, išimkite ir atidėkite į šalį.
  2. Užvirinkite likusį sidrą, kad sumažintumėte iki maždaug 2 šaukštų.
  3. Tuo tarpu keptuvėje iškepkite šoninę ir atidėkite į šalį.
  4. Tešlos lakštą aptepkite alyvuogių aliejumi ir įdėkite jį į riebalais išteptos 9 colių pyrago formos arba spyruoklinės formos dugną taip, kad galai kabėtų virš skardos šono, ir pakartokite su likusiais lakštais, uždėdami juos ant viršaus.
  5. Suberkite obuolių skilteles į sumažintą sidrą ir paskleiskite ant keptuvės dugno.
  6. Ant obuolių užbarstykite šoninės, rozmarino ir čederio sūrio.
  7. Sumaišykite kiaušinius ir pusę, supilkite į keptuvę ir užlenkite per šonus kabančios filo tešlos kraštus.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min