„Apple“ ir „Cheddar Quiche“.
Jums reikės
- 237 ml obuolių sidras
- 2 didelis obuoliai
- 4 juostelės lašinių
- 237 ml stiprus čederis
- 4 kiaušiniai
- 237 ml pusė ir pusė
- 59 ml alyvuogių aliejus
- 6 lakštai phyllo
- 1 šaukšteliai rozmarinas
Instrukcijos
- Troškinkite obuolių skilteles sidre, kol jos tik pradės suminkštėti, maždaug 3–5 minutes, išimkite ir atidėkite į šalį.
- Užvirinkite likusį sidrą, kad sumažintumėte iki maždaug 2 šaukštų.
- Tuo tarpu keptuvėje iškepkite šoninę ir atidėkite į šalį.
- Tešlos lakštą aptepkite alyvuogių aliejumi ir įdėkite jį į riebalais išteptos 9 colių pyrago formos arba spyruoklinės formos dugną taip, kad galai kabėtų virš skardos šono, ir pakartokite su likusiais lakštais, uždėdami juos ant viršaus.
- Suberkite obuolių skilteles į sumažintą sidrą ir paskleiskite ant keptuvės dugno.
- Ant obuolių užbarstykite šoninės, rozmarino ir čederio sūrio.
- Sumaišykite kiaušinius ir pusę, supilkite į keptuvę ir užlenkite per šonus kabančios filo tešlos kraštus.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min