Artišokų Bruschetta
Jums reikės
- 397 g artišokų širdelės
- 227 g sūrio kremas
- 8 porcijos petražolės
- 1 šaukštelis česnako druskos
- 237 ml majonezo
- 237 ml mocarela sūris
- 237 ml parmezano sūris
Instrukcijos
- Dideliame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kreminį sūrį iki vientisos masės. Įmaišykite majonezą ir susmulkintas artišokų širdeles.
- Sumaišykite parmezaną, mocarelą ir česnako druską ir plakite dideliu greičiu, kol mišinys taps vientisas. Įkaitinkite broilerį iki stiprios. Ant kiekvieno batono riekelės užtepkite daug artišokų mišinio ir paskleiskite iki pat kraštų (tai neleis jiems sudegti). Išdėliokite bruschetta ant kepimo skardos. Kepkite 2–3 minutes arba tol, kol antpilas pradės burbuliuoti ir taps auksinės rudos spalvos.
- Jei norite, papuoškite kapotomis petražolėmis arba pabarstykite paprika.
- Patiekite karštą. Artišokų mišinį galima paskleisti pyrago lėkštėje ar panašioje kepimo formoje ir kepti 350 °F temperatūroje 25–30 minučių, kol sušils ir pradės burbuliuoti (galite kepti dar keletą minučių, kad viršus apskrustų).
- Patiekite kaip užkandį su batono griežinėliais, įvairiais krekeriais ar tortilijos traškučiais.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
13 min