Aštri vištienos ir pipirų Jack pica
Jums reikės
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 227 g chefstyle pepper Jack sūris
- 391 g picos tešla
- 118 ml salsa
- 355 ml vištiena
- 118 ml svogūnas
- 710 ml paprikos
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
- Pridėti svogūną; patroškinti 2 minutes.
- Sudėkite paprikas; troškinkite 5 minutes arba kol taps traškūs.
- Tuo tarpu picos tešlą išvyniokite ant 15 x 10 colių želė vyniotinio, padengto kepimo purškalu; tešlą tolygiai prispauskite prie visų keptuvės kraštų.
- Įmaišykite salsą į virtas daržoves; paskleisti ant iš dalies iškepusios plutos. Ant viršaus uždėkite vištienos ir sūrio.
- Kepkite 10–12 minučių arba tol, kol pluta taps giliai auksinės rudos spalvos.
- Supjaustyti kvadratėliais; jei norite, papuoškite kalendra arba raudonėliu.
Papildoma informacija
Porcijos
3
Gaminimo laikas
45 min