Aštri vištienos ir pipirų Jack pica

Aštri vištienos ir pipirų Jack pica

Jums reikės

  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 227 g chefstyle pepper Jack sūris
  • 391 g picos tešla
  • 118 ml salsa
  • 355 ml vištiena
  • 118 ml svogūnas
  • 710 ml paprikos

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Pridėti svogūną; patroškinti 2 minutes.
  3. Sudėkite paprikas; troškinkite 5 minutes arba kol taps traškūs.
  4. Tuo tarpu picos tešlą išvyniokite ant 15 x 10 colių želė vyniotinio, padengto kepimo purškalu; tešlą tolygiai prispauskite prie visų keptuvės kraštų.
  5. Įmaišykite salsą į virtas daržoves; paskleisti ant iš dalies iškepusios plutos. Ant viršaus uždėkite vištienos ir sūrio.
  6. Kepkite 10–12 minučių arba tol, kol pluta taps giliai auksinės rudos spalvos.
  7. Supjaustyti kvadratėliais; jei norite, papuoškite kalendra arba raudonėliu.

Papildoma informacija

Porcijos 3
Gaminimo laikas 45 min