Auklės švediški mėsos kukuliai
Jums reikės
- 2 šaukštai migdolų miltai
- 1 Valg obuolių sidro actas
- 454 g jautiena
- 118 ml spanguolės
- 1 Valg svogūnas
- 1 kiaušinis
- 1 Valg česnako milteliai
- 0 šaukšteliai pipirų
- 118 ml ananasų
- 1 ananasų sultys
- 2 šaukštai medus
- 1 šaukštai Himalajų jūros druska
- 2 skardines muir glen pomidorų padažas
Instrukcijos
- Į didelį puodą sudėkite visus padažo ingredientus
- Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 15-20 minučių, paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite prieskonius.
- Dubenyje sumaišykite mėsą, kiaušinį, druską, pipirus ir migdolų miltus, gerai išmaišykite ir susukite į rutuliukus
- Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
- Sudėkite kotletus ir leiskite apskrusti iš abiejų pusių 2-4 minutes
- Išimkite kotletus ir sudėkite į verdantį padažą
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
35 min