Auklės švediški mėsos kukuliai

Auklės švediški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 2 šaukštai migdolų miltai
  • 1 Valg obuolių sidro actas
  • 454 g jautiena
  • 118 ml spanguolės
  • 1 Valg svogūnas
  • 1 kiaušinis
  • 1 Valg česnako milteliai
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 118 ml ananasų
  • 1 ananasų sultys
  • 2 šaukštai medus
  • 1 šaukštai Himalajų jūros druska
  • 2 skardines muir glen pomidorų padažas

Instrukcijos

  1. Į didelį puodą sudėkite visus padažo ingredientus
  2. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 15-20 minučių, paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite prieskonius.
  3. Dubenyje sumaišykite mėsą, kiaušinį, druską, pipirus ir migdolų miltus, gerai išmaišykite ir susukite į rutuliukus
  4. Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
  5. Sudėkite kotletus ir leiskite apskrusti iš abiejų pusių 2-4 minutes
  6. Išimkite kotletus ir sudėkite į verdantį padažą

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 35 min