Avokado bruschetta su balzamiko redukcija

Avokado bruschetta su balzamiko redukcija

Jums reikės

  • 1 avokadas
  • 1 batonas
  • 118 ml balzamiko acto
  • 59 ml baziliko lapai
  • 2 šaukštai rudas cukrus
  • 473 ml vyšniniai pomidorai
  • 4 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 59 ml alyvuogių aliejus

Instrukcijos

  1. Ant paruoštos kepimo skardos sudėkite batono riekeles.
  2. Apšlakstykite 2 šaukštais alyvuogių aliejaus.
  3. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 8-10 minučių arba iki auksinės rudos spalvos. Norėdami sumažinti balzamiko kiekį, į nedidelį puodą ant vidutinės ugnies įpilkite balzamiko acto ir rudojo cukraus. Šiek tiek užvirkite ir sumažinkite per pusę, maždaug 6–8 minutes; atidėkite į šalį ir atvėsinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite pomidorus, avokadą, likusius 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Kiekvieną bageto gabalėlį apibarstykite pomidorų mišiniu, papuoškite baziliku.
  4. Patiekite iš karto, apibarstę balzamiko redukcija.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 30 min