Jums reikės
- 1 Valg sviesto
- 355 ml šokolado drožlių
- 72 valgomų saldainių akys
- 2 šaukštai zefyrų kremas
- 8 Helovino oreo sausainiai
- 355 ml kepimo traškučiai
- 5 šaukštai pabarstukai
- 1 gali kondensuotas pienas
Instrukcijos
- Puode ant silpnos ugnies sumaišykite šokolado drožles, saldintą kondensuotą pieną ir sviestą. Maišykite, kol ištirps ir taps kreminė.
- Įpilkite zefyrų kremo ir vėl išmaišykite. Švelniai sulenkite „Oreo“ sausainių gabalėlius.
- Baltus drožles, saldintą kondensuotą pieną ir sviestą sumaišykite kitame puode ant silpnos ugnies. Maišykite, kol ištirps ir taps kreminė. Įmaišykite zefyrų kremą.
- Leiskite atvėsti 2-3 minutes. Greitai įmaišykite 3 valgomuosius šaukštus pabarstukų.
- Supilkite ant šokolado sluoksnio. Užpilkite likusiais pabarstukais ir saldainių akių obuoliais.
Papildoma informacija
Porcijos
36
Gaminimo laikas
20 min