Baltojo šokolado kreminė brulė su braškėmis {Creme Brulee rinkinio dovana}

Baltojo šokolado kreminė brulė su braškėmis {Creme Brulee rinkinio dovana}

Jums reikės

  • 4 šaukštai rudas cukrus
  • 3 didelis kiaušinių tryniai
  • 2 šaukštai granuliuoto cukraus
  • 4 šaukšteliai braškių džemas
  • 0 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
  • 237 ml plakta grietinėlė
  • 57 g šokolado
  • 118 ml pieno

Instrukcijos

  1. Ant kepimo skardos padėkite keturis 4 uncijos ramekinus ir į kiekvieną įdėkite po 1 arbatinį šaukštelį braškių uogienės.
  2. Užtepkite uogienę per dugną, bet nesijaudinkite, kad ji puikiai pasiskirstys. Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinių trynius ir 2 šaukštus cukraus. Atidėkite į šalį. Sunkiame puode ant vidutinės ugnies užvirinkite grietinėlę, pieną ir granuliuotą cukrų. Neleiskite mišiniui užvirti. Sumažinkite šilumą iki žemos. Į grietinėlę pamažu supilkite susmulkintą baltąjį šokoladą ir išplakite iki vientisos masės. Su kaušeliu ar nedideliu šaukštu į trynių mišinį po truputį pilkite karštą grietinėlės mišinį, nuolat plakdami, kol supilkite visą grietinėlę (grietinėlę pilkite lėtai). neleis kiaušiniams plakti.)
  3. Išplakti vanilę. Kelis kartus patapšnokite dubenį ant stalviršio, kad pašalintumėte burbuliukus, tada nuimkite putas. (Bet kokios nenugriebtos putos bus matomos galutiniame crème brûlée.) Pertrinkite mišinį per smulkų sietelį į didelį matavimo puodelį, kad būtų lengviau išpilti. Švelniai supilkite kreminį kremą į paruoštus ramekinus, kol jis beveik pakils. Kepimo skardą atsargiai įkiškite į orkaitę.
  4. Kiekvieno kremo viršų pabarstykite 1 šaukštu rudojo cukraus. Jei naudojate virtuvinį degiklį, degikliu pakaitinkite cukrų iki karamelizavimo.
  5. Patiekite iš karto arba laikykite šaldytuve iki 1 valandos. Jei kepate kremą, nustatykite orkaitės groteles į antrą aukščiausią padėtį ir pasukite broilerį į aukštesnę padėtį. Kepkite 2–5 minutes arba kol cukrus karamelizuosis. Atidžiai stebėkite, kad cukrus nesudegtų.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 1450 min