Baltos rusiškos grietinėlės pyrago sausainių puodeliai
Jums reikės
- 1 šaukštelis kepimo soda
- 1 puodelis rudas cukrus
- 96 g šokoladinis pudingas
- 2 kiaušiniai
- 1 šaukšteliai espreso milteliai
- 1 šaukštelis espreso milteliai
- 4 puodeliai miltai
- 1 puodeliai granuliuoto cukraus
- 2 puodeliai riebi grietinėlė
- 1 Valg kahlua
- 2 šaukšteliai kahlua
- 1 puodeliai pieno
- 1 puodeliai cukraus pudra
- 1 šaukštelis druskos
- 1 puodelis sviesto
- 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 F. Ištepkite mini bandelių formą sausainių purškikliu arba Crisco. Leiskite sviestui sušilti iki kambario temperatūros apie 30 minučių.
- Sviestą, rudąjį cukrų ir granuliuotą cukrų sumaišykite savo maišytuve ir plakite vidutiniu greičiu iki šviesios ir purios masės.
- Įpilkite kiaušinio ir vanilės ekstrakto. Supilkite į sviestą ir cukrų iki vientisos masės.
- Sumaišykite Kahlua ir espreso miltelius ir maišykite, kol milteliai ištirps.
- Įpilkite į tešlą ir maišykite, kol gerai susimaišys. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, kepimo soda ir druską. Maišykite, kad susimaišytų. Lėtai į tešlą suberkite sausus ingredientus ir plakite mažu greičiu, kol ims formuotis tešla. Į riebalais išteptą bandelių formą įmeskite tris šaukštus tešlos.
- Išimkite sausainius iš orkaitės ir leiskite atvėsti bent 5 minutes. Naudokite pyrago formavimo priemonę arba šaukšto nugarą, kad švelniai nustumtumėte žemyn sausainių vidurį. Leiskite visiškai atvėsti keptuvėje. Švelniai pasukite, kad sausainiai išsiskirtų iš keptuvės.
- Sumaišykite Kahlua ir espreso miltelius ir maišykite, kol milteliai ištirps.
- Greito baltojo šokolado pudingo mišinį sumaišykite su pienu ir Kahlua ir plakite, kol milteliai ištirps. Šaldykite, kol pudingas sutvirtės. Įdėkite maišymo dubenį ir plakite šaldytuve 15 minučių, kol visiškai atvės. Stiprią grietinėlę plakite vidutiniu greičiu keletą minučių iki putų.
- Suberkite cukraus pudrą ir plakite ant vidutinės ugnies, kol susidarys standžios smailės. Paimkite 1 puodelį plaktos grietinėlės ir įmaišykite į pudingą, kol susimaišys. Energingai nemaišykite, nes išplakta grietinėlė išgaruos. Šaldykite, kol būsite pasiruošę rinkti sausainius. Norėdami surinkti sausainius, įdėkite „Kahlua“ pelę į „Ziploc“ maišelį.
- Nupjaukite maišelio galą ir švelniai užpildykite sausainių puodelio vidurį putėsiais. Padalinkite į sausainių puodelius. Viršutinį putėsį su trupučiu plaktos grietinėlės ir citrinos žievelės ant viršaus. Įdėjus putėsius, sausainius reikia atšaldyti sandariame inde.
Papildoma informacija
Porcijos
24
Gaminimo laikas
33 min