Beveik 5 ingredientų picos spagečių pyragas
Jums reikės
- 1 šaukštelis bazilikas
- 3 kiaušiniai
- 454 g dešra
- 237 ml picos padažas
- 3 porcijos druskos ir pipirų
- 600 g spagečių skvošas
- 1 svogūnas
Instrukcijos
- Spagečius perpjaukite per pusę išilgai.
- Spagetinį moliūgą nupjauta puse žemyn dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 20-25 minutes arba tol, kol paspaudus moliūgo odelė atsiras. Tada sumažinkite orkaitės kaitrą iki 350 laipsnių. Kai moliūgai iškeps, nuimkite siūlus ir sudėkite į 8 × 8 riebalais išteptą kepimo formą.
- Sudėkite itališką dešrą ir svogūną. Virkite, kol dešroje nebeliks rausvos spalvos ir ji suskils į gabalus.
- Į keptuvę supilkite picos padažą, džiovintą baziliką ir druską bei pipirus ir gerai išmaišykite.
- Į 8×8 indą supilkite dešros mišinį ir gerai išmaišykite su spagečių moliūgų siūlais. Galiausiai į kepimo indą įmuškite išplaktus kiaušinius ir viską išmaišykite, kol kiaušinių nebematysite.
- Pašaukite į orkaitę ir kepkite 1 valandą arba tol, kol mišinio viršuje susidarys lengva plutelė, kuri nepasiduoda paspaudus ją indo viduryje.
Papildoma informacija
Porcijos
3
Gaminimo laikas
85 min