Brokoliai, kumpis ir sūris
Jums reikės
- 473 ml brokolių žiedynai
- 177 ml kumpis
- 2 šaukštai miltai
- 59 ml Žirniai
- 454 g maišos rudos spalvos
- 414 ml skystas kiaušinių pakaitalas
- 177 ml kremas
- 1 Valg alyvuogių aliejus
- 0 šaukšteliai pipirų
- 0 šaukšteliai druskos
- 237 ml čedario sūris
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 375 F. 9 colių spyruoklinę keptuvę gausiai padenkite kepimo purkštuvu. Kepimo skardą su apvadu išklokite folija. Jei naudojate rudus, iš atšildytų bulvių išspauskite drėgmės perteklių. Vidutiniame dubenyje supilkite susmulkintas bulves (arba rudas rudas) su 1/4 puodelio kiaušinių pakaitalu (arba plaktais kiaušiniais), miltais, aliejumi ir druska. Patepkite mišinį į paruoštos spyruoklinės formos dugną ir 2 colius į viršų.
- Kepkite, kol bulvių kraštai pradės ruduoti, 35–40 minučių. Užpildykite plutą brokoliais, sūriu ir kumpiu.
- Vidutiniame dubenyje išplakite likusius 11/2 puodelių kiaušinių pakaitalų (arba plaktų kiaušinių), grietinę, laiškinius česnakus ir pipirus.
- Įdėkite skardą ant paruoštos kepimo skardos ir supilkite kiaušinių mišinį ant įdaro.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
120 min