„Bubble Up“ švediškas mėsos kukulių troškinys

„Bubble Up“ švediškas mėsos kukulių troškinys

Jums reikės

  • 237 ml jautienos padažas
  • 79 ml be prieskonių duonos trupiniai
  • 305 g kondensuotos grietinėlės grybų sriubos
  • 1 šaukštelis petražolių dribsniai
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1 baltas kiaušinis
  • 1 šaukšteliai česnako milteliai
  • 454 g maltos kalakutienos krūtinėlės
  • 4 šaukšteliai alyvuogių aliejus
  • 1 mažas svogūnas
  • 3 šaukštai parmezano sūris
  • 177 ml sumažinto riebumo mocarelos sūris
  • 3 šaukštai lieso pieno
  • 227 g grybai

Instrukcijos

  1. Lengvai supurkškite 913 kepimo indą kepimo purkštuvu ir atidėkite į šalį. Dideliame maišymo dubenyje sumaišykite maltą kalakuto krūtinėlę su parmezano sūriu, duonos trupiniais, itališkais prieskoniais, česnako milteliais, kiaušiniu, kiaušinio baltymu ir pienu ir išmaišykite (arba sumaišykite). rankomis), kol sumaišoma.
  2. Iš mišinio iškočiokite apie 60 kukulių (maždaug 1 skersmens).
  3. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šaukštą (arba 1 arbatinį šaukštelį, jei kotletus gaminate 2 porcijomis) aliejaus.
  4. Sudėkite susuktus kotletus į keptuvę ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol kotletai apskrus iš visų pusių ir iškeps.
  5. Išimkite mėsos kukulius į paruoštą troškintuvą.
  6. Į tą pačią keptuvę supilkite likusį arbatinį šaukštelį aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
  7. Suberkite kubeliais pjaustytą svogūną ir griežinėliais pjaustytus grybus ir, retkarčiais pamaišydami, kepkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs, o grybai suminkštės.
  8. Sudėkite šias daržoves į kotletus, esančius troškinimo inde.
  9. Grybų sriubos grietinėlę ir jautienos padažą sumaišykite dubenyje ir užpilkite ant troškinimo indo ingredientų viršaus. Viską sumaišyti naudokite šaukštą.
  10. Sudėkite biskvitinės tešlos gabalėlius ir išmaišykite, kad pasidengtų.
  11. Išimkite iš orkaitės ir troškintuvo viršų pabarstykite susmulkinta mocarela.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min