„Bubble Up“ švediškas mėsos kukulių troškinys
Jums reikės
- 237 ml jautienos padažas
- 79 ml be prieskonių duonos trupiniai
- 305 g kondensuotos grietinėlės grybų sriubos
- 1 šaukštelis petražolių dribsniai
- 1 didelis kiaušinis
- 1 baltas kiaušinis
- 1 šaukšteliai česnako milteliai
- 454 g maltos kalakutienos krūtinėlės
- 4 šaukšteliai alyvuogių aliejus
- 1 mažas svogūnas
- 3 šaukštai parmezano sūris
- 177 ml sumažinto riebumo mocarelos sūris
- 3 šaukštai lieso pieno
- 227 g grybai
Instrukcijos
- Lengvai supurkškite 913 kepimo indą kepimo purkštuvu ir atidėkite į šalį. Dideliame maišymo dubenyje sumaišykite maltą kalakuto krūtinėlę su parmezano sūriu, duonos trupiniais, itališkais prieskoniais, česnako milteliais, kiaušiniu, kiaušinio baltymu ir pienu ir išmaišykite (arba sumaišykite). rankomis), kol sumaišoma.
- Iš mišinio iškočiokite apie 60 kukulių (maždaug 1 skersmens).
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šaukštą (arba 1 arbatinį šaukštelį, jei kotletus gaminate 2 porcijomis) aliejaus.
- Sudėkite susuktus kotletus į keptuvę ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol kotletai apskrus iš visų pusių ir iškeps.
- Išimkite mėsos kukulius į paruoštą troškintuvą.
- Į tą pačią keptuvę supilkite likusį arbatinį šaukštelį aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
- Suberkite kubeliais pjaustytą svogūną ir griežinėliais pjaustytus grybus ir, retkarčiais pamaišydami, kepkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs, o grybai suminkštės.
- Sudėkite šias daržoves į kotletus, esančius troškinimo inde.
- Grybų sriubos grietinėlę ir jautienos padažą sumaišykite dubenyje ir užpilkite ant troškinimo indo ingredientų viršaus. Viską sumaišyti naudokite šaukštą.
- Sudėkite biskvitinės tešlos gabalėlius ir išmaišykite, kad pasidengtų.
- Išimkite iš orkaitės ir troškintuvo viršų pabarstykite susmulkinta mocarela.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min