„Buffalo Chicken Ranch“ pica

„Buffalo Chicken Ranch“ pica

Jums reikės

  • 355 ml vištos krūtinėlė
  • 118 ml aštrus padažas
  • 2 šaukšteliai greitas kilimas
  • 946 ml sumaišykite sūrį
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus ir papildomų
  • 118 ml rančo persirengimas
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 Valg cukraus
  • 237 ml šiltas vanduo

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, mieles, druską, cukrų.
  2. Įpilkite vandens ir alyvuogių aliejaus. Maišykite ingredientus, kol masė taps standi, tada rankomis, kol susidarys tešla. Pabarstykite švarų darbo paviršių miltais ir minkykite tešlą apie 4 minutes, jei reikia, dar pamilkite. Minkykite, kol tešla taps vientisa. Didelį dubenį lengvai patepkite aliejumi.
  3. Sudėkite tešlą ir aptepkite alyvuogių aliejumi. Uždenkite dubenį virtuviniu rankšluosčiu ir leiskite tešlai pakilti (dvigubai) valandą. Kai tešla padvigubės, užšaldykite rutulį arba, jei paruošite naudoti, perforuokite tešlą žemyn ir iškočiokite. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių.
  4. Tešlą iškočiokite ant švaraus paviršiaus kočėlu, kol tešla taps lygi. Apipurkškite 16 colių picos keptuvę kepimo purškikliu.
  5. Padėkite ant keptuvės. Vidutiniame dubenyje sumaišykite vištieną, rančo padažą ir karštą padažą.
  6. Paskleiskite ant plutos viršaus.
  7. Pabarstykite mocarelos sūriu.
  8. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 18 minučių arba tol, kol sūris išsilydys ir plutelė taps auksinės rudos spalvos.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 83 min