Jums reikės
- 2 šaukštai sviesto
- 198 g zefyrų kremas
- 710 ml zefyrai
- 591 ml ryžių krispies
- 118 ml pusiau saldaus šokolado drožlių
- 1 šaukštai trumpinimas
- 296 ml sviestiniai piršteliai
Instrukcijos
- Pradėkite nuo 9 colių keptuvės pyragaičių. Galite naudoti savo naminį receptą arba eiti į dėžutę. Ištraukę pyragus iš orkaitės, kol jie dar karšti, užpilkite indeliu zefyro kremo. Jį galite tiesiog dėti dideliais gabalėliais ant pyragaičių. Zefyro kremas pasiskirstys pats, o tada galėsite jį labiau išlyginti prieš dedant ryžių krispies skanėstų sluoksnį. Kol pyragaičiai vėsta, supjaustykite maždaug 10 puikaus dydžio sviestinių pirštelių arba tiek, kad pagamintumėte maždaug 1 1/4 puodelio. pasigaminkite „Butterfinger Rice Krispies“ skanėstų. Mikrobangų krosnelėje 1 1/2 šaukšto sviesto 20 sekundžių dideliame dubenyje, kol ištirps.
- Įpilkite 3 puodelius mini zefyrų ir išmaišykite, kad apsemtų. Kepkite mikrobangų krosnelėje 45 sekundes ir maišykite iki vientisos masės. (Jei zefyrai nėra visiškai ištirpę, pašildykite mikrobangų krosnelėje dar 30 sekundžių.)
- Sumaišykite 2 1/2 puodelio ryžių krispies. Tada įmaišykite 3/4 puodelio kapotų Butterfingers. Dideliais šaukštais užlašinkite ant zefyro kremo sluoksnio ir atsargiai tolygiai paskirstykite. Įkišau ranką į plastikinį maišelį su trupučiu sviesto, švelniai išskėčiau ir paglosčiau. Tada tvirtai įspauskite viršutinį sluoksnį į zefyrų kremą, kad viskas išliktų kartu. Ištirpinkite pusiau saldų šokolado drožles ir sutrinkite mikrobangų krosnelėje 45 sekundėms, išmaišykite ir toliau kaitinkite kas 15 sekundžių iki vientisos masės.
- Pabarstykite arba paskleiskite ištirpintą šokoladą ant plytelių. Galite palikti plyteles tokias, kaip yra, su ištirpintu šokoladu kaip užpilą arba galite persistengti ir pabarstyti batonėlius likusiais 1/2 puodelio kapotų Butterfingers.
Papildoma informacija
Porcijos
16
Gaminimo laikas
60 min