2023/03/08 vokiečių Europos

Butterfinger Ooey Gooey Bars

Butterfinger Ooey Gooey Bars

Jums reikės

  • 2 šaukštai sviesto
  • 198 g zefyrų kremas
  • 710 ml zefyrai
  • 591 ml ryžių krispies
  • 118 ml pusiau saldaus šokolado drožlių
  • 1 šaukštai trumpinimas
  • 296 ml sviestiniai piršteliai

Instrukcijos

  1. Pradėkite nuo 9 colių keptuvės pyragaičių. Galite naudoti savo naminį receptą arba eiti į dėžutę. Ištraukę pyragus iš orkaitės, kol jie dar karšti, užpilkite indeliu zefyro kremo. Jį galite tiesiog dėti dideliais gabalėliais ant pyragaičių. Zefyro kremas pasiskirstys pats, o tada galėsite jį labiau išlyginti prieš dedant ryžių krispies skanėstų sluoksnį. Kol pyragaičiai vėsta, supjaustykite maždaug 10 puikaus dydžio sviestinių pirštelių arba tiek, kad pagamintumėte maždaug 1 1/4 puodelio. pasigaminkite „Butterfinger Rice Krispies“ skanėstų. Mikrobangų krosnelėje 1 1/2 šaukšto sviesto 20 sekundžių dideliame dubenyje, kol ištirps.
  2. Įpilkite 3 puodelius mini zefyrų ir išmaišykite, kad apsemtų. Kepkite mikrobangų krosnelėje 45 sekundes ir maišykite iki vientisos masės. (Jei zefyrai nėra visiškai ištirpę, pašildykite mikrobangų krosnelėje dar 30 sekundžių.)
  3. Sumaišykite 2 1/2 puodelio ryžių krispies. Tada įmaišykite 3/4 puodelio kapotų Butterfingers. Dideliais šaukštais užlašinkite ant zefyro kremo sluoksnio ir atsargiai tolygiai paskirstykite. Įkišau ranką į plastikinį maišelį su trupučiu sviesto, švelniai išskėčiau ir paglosčiau. Tada tvirtai įspauskite viršutinį sluoksnį į zefyrų kremą, kad viskas išliktų kartu. Ištirpinkite pusiau saldų šokolado drožles ir sutrinkite mikrobangų krosnelėje 45 sekundėms, išmaišykite ir toliau kaitinkite kas 15 sekundžių iki vientisos masės.
  4. Pabarstykite arba paskleiskite ištirpintą šokoladą ant plytelių. Galite palikti plyteles tokias, kaip yra, su ištirpintu šokoladu kaip užpilą arba galite persistengti ir pabarstyti batonėlius likusiais 1/2 puodelio kapotų Butterfingers.

Papildoma informacija

Porcijos 16
Gaminimo laikas 60 min