Jums reikės
- 118 ml sviestinio pirštelio saldainių batonėliai
- 59 ml sviesto traškučiai
- 59 ml šokolado
- 59 ml kreminis žemės riešutų sviestas
- 283 g zefyrai
- 1 l ryžių krispies dribsniai
Instrukcijos
- Sudėkite zefyrus, žemės riešutų sviestą ir sviesto drožles į didelį dubenį, saugų mikrobangų krosnelėje. Mikrobangų krosnelėje 1 minutę.
- Gerai išmaišykite, kol viskas išsilydys ir pasidarys vientisa. Naudodami didelę guminę mentelę įmaišykite dribsnius.
- Sudėkite "Butterfinger" saldainių gabalėlius (gerai, jei šokoladas šiek tiek tirpsta, bet stenkitės kuo mažiau maišyti, kad visiškai neištirptų). Supilkite mišinį į kepimo popieriumi išklotą arba gerai riebalais išteptą 8x8 kepimo formą. Švelniai paspauskite plokščią.
- Viršų apibarstykite ištirpintu šokoladu.
- Leiskite šokoladui visiškai atvėsti ir sukietėti prieš patiekdami supjaustydami kvadratėliais.
Papildoma informacija
Porcijos
9
Gaminimo laikas
45 min