2023/03/08 vokiečių Europos

Butterscotch Butterfinger Rice Krispies skanėstai

Butterscotch Butterfinger Rice Krispies skanėstai

Jums reikės

  • 118 ml sviestinio pirštelio saldainių batonėliai
  • 59 ml sviesto traškučiai
  • 59 ml šokolado
  • 59 ml kreminis žemės riešutų sviestas
  • 283 g zefyrai
  • 1 l ryžių krispies dribsniai

Instrukcijos

  1. Sudėkite zefyrus, žemės riešutų sviestą ir sviesto drožles į didelį dubenį, saugų mikrobangų krosnelėje. Mikrobangų krosnelėje 1 minutę.
  2. Gerai išmaišykite, kol viskas išsilydys ir pasidarys vientisa. Naudodami didelę guminę mentelę įmaišykite dribsnius.
  3. Sudėkite "Butterfinger" saldainių gabalėlius (gerai, jei šokoladas šiek tiek tirpsta, bet stenkitės kuo mažiau maišyti, kad visiškai neištirptų). Supilkite mišinį į kepimo popieriumi išklotą arba gerai riebalais išteptą 8x8 kepimo formą. Švelniai paspauskite plokščią.
  4. Viršų apibarstykite ištirpintu šokoladu.
  5. Leiskite šokoladui visiškai atvėsti ir sukietėti prieš patiekdami supjaustydami kvadratėliais.

Papildoma informacija

Porcijos 9
Gaminimo laikas 45 min