Jums reikės
- 20 porcijos Cadbury šokoladiniai kiaušiniai
- 8 cadbury kreminiai kiaušiniai
- 4 šaukštai riebios plaktos grietinėlės
- 20 porcijos pabarstukai
- 468 g pillsbury paruoštas kepti cukraus sausainių tešlą
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių. 24 mini bandelių formą ištepkite nepridegančiu kepimo purškalu arba Crisco. Paimkite apie 1-2 šaukštus tešlos ir iškočiokite tarp rankų, kad suformuotumėte rutulį. Sudėkite į mini bandelių formą.
- Kepkite sausainius 10-12 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
- Išimkite sausainius iš orkaitės ir švelniai paspauskite vidurį pyrago formavimo priemone arba šaukšto nugarėlėmis. Leiskite atvėsti bent 10-15 minučių. Švelniai išimkite sausainių puodelius iš bandelės formos ir padėkite ant vėsinimo grotelių, kol visiškai atvės. Gali padėti peiliu perbraukti slapuko kraštą, kad jį pašalintumėte. Norėdami paruošti ganache, nuimkite Cadbury Eggs įvyniojimus. Dideliame mikrobangų krosnelėje atspariame dubenyje perpjaukite kiaušinius per pusę.
- Įpilkite 4 šaukštus grietinės. Maišykite kas 30 sekundžių. Tęskite, kol ištirps. Energingai maišykite, kol gerai susimaišys. Bus sunku tai padaryti visiškai sklandžiai.
- Įpilkite papildomos stiprios plakimo grietinėlės, kad ganache būtų plonesnis. Kai sausainių puodeliai atvės, įdėkite ganache į duobutę, kurią padarėte sausainių puodelyje.
- Papuoškite pabarstukais. Nedelsdami įspauskite Cadbury Chocolate Mini Eggs į ganache. Leiskite sustingti mažiausiai 15 minučių.
Papildoma informacija
Porcijos
20
Gaminimo laikas
24 min