Cheddar Bacon Quiche

Cheddar Bacon Quiche

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 4 juostelės lašinių
  • 4 kiaušiniai
  • 355 ml pieno
  • 1 pyrago pluta
  • 1 šaukštelis druskos
  • 237 ml aštrus čederio sūris

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių. Apipurkškite pyrago plokštę kepimo purkštuvu. Suminkštinkite pyrago plutą pagal pakuotės nurodymus ir išvyniokite į pyrago lėkštę.
  2. Pyrago plutoje tolygiai paskleiskite sūrį ir šoninę. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius (šiam veiksmui naudoju didelį matavimo puodelį, kad būtų lengva pilti.)
  3. Supilkite pieną, druską ir pipirus.
  4. Kiaušinių mišinį tolygiai užpilkite ant pyrago plutelės įdarų.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 50 min