Jums reikės
- 946 ml aukso grahamo dribsniai
- 118 ml šokolado drožlių
- 946 ml kakavos skonio ryžių krispies
- 454 g zefyrai
- 59 ml sviesto
Instrukcijos
- Išklokite ir sutepkite 9"x13" keptuvę. Atidėkite į šalį. Dideliame puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą.
- Įpilkite 6 puodelius mini zefyrų ir maišykite, kol visiškai ištirps.
- Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite Golden Grahams ir kakavos dribsnius, kol visi dribsniai bus visiškai padengti. Švelniai įmaišykite mini šokolado drožles. Naudodami riebalais išteptą mentele, tolygiai įspauskite mišinį į paruoštą skardą.
- Likusius mini zefyrus tolygiai pabarstykite ant keptuvės ir virtuviniu žibintuvėliu paskrudinkite zefyrus. Jei neturite virtuvės degiklio, kepkite orkaitėje 2-3 minutes arba kol zefyrai paruduos. Visiškai atvėsinkite.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
45 min