Jums reikės
- 1 šaukštai sviesto
- 1 Valg sviesto
- 312 g pk šokolado drožlių
- 2 puodeliai cirko krekeriai
- 1 pk braškių ir grietinėlės pudingo mišinys
- 1 puodelis zefyrų kremas
- 12 porcijos pabarstukai
- 0 puodeliai kondensuotas pienas
- 1 puodeliai kondensuotas pienas
Instrukcijos
- Ištepkite 9x9 stiklinę skardą su Crisco ir (arba) išklokite pergamentiniu popieriumi (aš darau abu – taip lengviau nuimti sustingusį gabalėlį). Padėkite keptuvę į šalį. Naudokite „Ziploc“ maišelį ir kočėlą arba medinį šaukštą, kad susmulkintumėte cirko gyvūnų krekerius į mažesnius gabalėlius. Atidėti
- Norėdami paruošti braškių pyragą, puode sumaišykite baltojo šokolado drožles, sviestą ir saldintą kondensuotą pieną.
- Kaitinkite ant vidutinės silpnos ugnies ir maišykite, kol visiškai susimaišys. Baltasis šokoladas gali lengvai sudegti, todėl atidžiai stebėkite. Kai visiškai ištirps, supilkite zefyrų kremą ir greitai paruošiamą braškių masę ir išplakite iki vientisos masės.
- Supilkite mišinį į stiklinės indo dugną. Likusius atidėkite į šalį. Cirko gyvūnų krekerius įspauskite į braškių fudge pagrindą. Paruoškite baltojo šokolado pyragą sumaišydami baltojo šokolado drožles, sviestą ir saldintą kondensuotą pieną puode.
- Kaitinkite ant vidutinės silpnos ugnies ir maišykite, kol visiškai susimaišys. Baltasis šokoladas gali lengvai sudegti, todėl atidžiai stebėkite.
- Supilkite mišinį ant braškių fudge viršaus. Ant viršaus nusausinkite likę braškių košės ir pasukite peiliu. Likusius cirko gyvulių krekerius įspauskite į kubelio viršų ir pabarstykite papildomai. Palikite šaldytuve sustingti mažiausiai 4 valandas.
- Išimkite iš šaldytuvo 30 minučių prieš pjaustydami, kad šokoladas šiek tiek suminkštėtų. Siūlau prieš pjaustant išimti fudge iš keptuvės.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
45 min