Cowgirl Quiche
Jums reikės
- 1 Valg Žirniai
- 1 didelis kiaušinis
- 8 didelis kiaušiniai
- 237 ml riebi grietinėlė
- 2 porai
- 710 ml konditerijos miltai
- 1 Valg pesto
- 8 gabalas prosciutto
- 1 šaukštelis druskos
- 8 porcijos druskos ir pipirų
- 177 ml sviesto
- 2 šaukštai sviesto
- 473 ml šveicariškas sūris
- 177 ml daržovių trumpinimas
- 1 Valg distiliuotas actas
- 454 g grybai
Instrukcijos
- Dubenyje sumaišykite miltus, laiškinius česnakus ir druską.
- Įpilkite sviesto ir daržovių sutirštėjimo ir konditerijos pjaustytuvu įmaišykite juos į miltus, kol mišinys taps panašus į mažus akmenėlius. Šakute įmaišykite actą, išplaktą kiaušinį ir 5 šaukštus šalto vandens. Maišykite mišinį, kol tik susimaišys. Iš tešlos suformuokite 2 skrituliukus. (Šiam receptui naudosite tik 1 diską. Papildomą tešlą galite suvynioti į plastikinę plėvelę, kad galėtumėte laikyti; šaldytuve ji laikysis iki savaitės arba šaldiklyje iki 6 mėnesių.)
- Tarp jų įdėkite tešlos diską. (Jei tešla dėl kokios nors priežasties lipni, nesijaudinkite. Norėdami pradėti, tiesiog pabarstykite miltų ant pergamento. Nereikėtų dėti daug, kad ji nebeliptų.) Pradėdami nuo centro, smeigtuką iškočiokite. iki krašto. Jei reikia, apverskite tešlą ir pergamentą ir toliau kočiokite, visada nuo centro iki išorinio krašto. Po poros suktinukų pakelkite pergamentinį popierių nuo tešlos, kad atsilaisvintumėte, ir pakeiskite pergamentą. Apverskite viską ir atlaisvinkite kitą popieriaus lapą. Tęskite kočiojimą, kol tešla bus pakankamai didelė jūsų pyrago formai.
- Įdarui: Smulkiai supjaustykite porus ir maždaug 10 minučių pamerkite į šaltą vandenį, kad pašalintumėte nešvarumus ar nešvarumus.
- Grybus sudėkite ant didelės kepimo skardos. Skrudinkite iki auksinės rudos spalvos, 15–20 minučių. Atidėti.
- Tuo tarpu didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies 8–10 minučių pakepinkite porus svieste iki auksinės rudos spalvos ir pradės karamelizuotis. Atidėti.
- Kišo pagrindui supilkite grietinėlę ir kiaušinius į vidutinį dubenį ir išplakite, kad susimaišytų. Įmaišykite porus, grybus, tarkuotą šveicarą ir šiek tiek druskos bei pipirų.
- Sumaišykite pesto ir prosciutto. Mišinys turi būti labai tirštas!
- Supilkite mišinį į pyrago lukštą, tada laisvai uždenkite aliuminio folijos lakštu, kad ant viršaus nepadarytų per daug rudos spalvos.
- Padėkite kišą ant pjaustymo lentos ir dantytu peiliu supjaustykite griežinėliais. Skanu pusryčiams, o dar geriau pietums su salotomis ir keke sultingų vynuogių!
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
125 min