Creme Brulee sūrio pyragaičiai

Creme Brulee sūrio pyragaičiai

Jums reikės

  • 454 g sūrio kremas
  • 1 didelis kiaušinio trynys
  • 2 didelis kiaušiniai
  • 9 graham krekeriai
  • 237 ml granuliuoto cukraus
  • 1 šaukšteliai jūros druska
  • 1 lazda sviesto
  • 1 vanilės pupelė

Instrukcijos

  1. Dėl pluta: Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. 8 colių kvadratinį kepimo indą išklokite folija, palikdami iškyšą. Virtuvinio kombaino dubenyje plakite Graham krekerius, kol jie bus susmulkinti.
  2. Įpilkite sviesto ir plakite, kol sudrėkins. Įspauskite į paruoštos keptuvės dugną.
  3. Kreminį sūrį sudėkite į virtuvinio kombaino dubenį ir plakite iki vientisos masės (galite naudoti ir elektrinį plaktuvą).
  4. Suberkite cukrų, kiaušinius, kiaušinio trynį, vanilės ankšties sėklas, druską ir pulsą, kol masė susimaišys ir taps vientisa.
  5. Padėkite sūrio pyragą ant aušinimo grotelių, kad keptuvėje visiškai atvėstų. Uždenkite ir atvėsinkite, kol sutvirtės, mažiausiai 2 valandas. Naudodami folijos iškyšą, perkelkite sūrio pyragą ant darbinio paviršiaus ir supjaustykite kvadratais. Ant karščiui atsparaus darbinio paviršiaus kiekvieno kvadratėlio viršūnes pabarstykite cukrumi, o viršūnes apdeginkite virtuviniu žibintuvėliu, kol įgaus sodrią gintaro spalvą. Arba naudokite broilerį cukrui paruduoti. Šaldykite, kol paruošite patiekti.

Papildoma informacija

Porcijos 9
Gaminimo laikas 45 min