„Crockpot“ troškinti raudonojo vyno trumpi šonkauliukai su „Cheddar Potato Perogies“.
Jums reikės
- 2 lauro lapai
- 1 kg jautienos trumpi šonkauliai
- 473 ml sagų grybai
- 2 morkos
- 237 ml vištienos sultinys
- 1 žiupsnelis pipirų
- 118 ml petražolės
- 2 šakelės čiobreliai
- 2 gvazdikėliai česnako
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 118 ml parmezano sūris
- 473 ml raudonas vynas
- 6 porcijos druskos
- 170 g aštrus čederio sūris
- 1 svogūnas
- 170 g pomidorų pasta
- 18 perogijos
Instrukcijos
- Vakare prieš arba ryte įkaitinkite didelę keptuvę su storu dugnu ant vidutinės ugnies ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
- Šonkauliukus sudėkite į keptuvę ir pabarstykite druska + pipirais. Kepkite šonkaulius iš visų pusių maždaug po 1 minutę kiekvienoje pusėje.
- Išimkite šonkaulius ir sudėkite juos į puodo dubenį. Jei trūksta laiko, galite praleisti šį veiksmą ir tiesiog įdėti šonkaulius tiesiai į puodą. Į puodą įpilkite svogūno, česnako, morkų, pomidorų pastos, raudonojo vyno, sultinio, lauro lapų, čiobrelių ir žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų. Uždenkite puodą ir virkite ant silpnos ugnies 7–8 valandas arba ant stiprios 5–6 valandas. Kai trumpi šonkauliai iškeps ir lengvai atsiskiria vienas nuo kito, nugriebkite riebalus nuo puodo viršaus. Šonkaulius lengvai susmulkinkite ir išimkite kaulus, čiobrelių šakeles ir lauro lapus. Išmesti. Šonkauliukus laikykite padaže, uždengtus ant silpnos ugnies, kol paruošite valgyti. Prieš pat valgydami užvirkite didelį puodą pasūdyto vandens. Išvirkite perogijas pagal pakuotės nurodymus, nusausinkite. Padalinkite perogijas į lėkštes ir užpilkite čederio sūriu.
- Pridėkite trumpus šonkaulius.
- Pabarstykite šviežiomis petražolėmis, raudonėliais ir parmezanu. VALGYTI.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
495 min