Cukinijų kišas be plutos
Jums reikės
- 2 kiaušiniai
- 355 ml pieno
- 8 porcijos druskos ir pipirų
- 473 ml čedario sūris
- 907 g cukinijos
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 375 F. Naudodami mandoliną arba aštrų peilį, plonai supjaustykite cukiniją.
- Pabarstykite druska visas cukinijos griežinėlius, gerai išmeskite pirštais ir palikite 20-30 minučių.
- Cukinijos griežinėlius sudėkite į sūrio audinį arba gerai suspauskite, kad pašalintumėte visą drėgmę. Maišytuvo dubenyje lengvai išplakite kiaušinius su pienu. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite 1 puodelį tarkuoto sūrio. Kišinio keptuvėje išdėliokite pusę nusausintų cukinijų griežinėlių ir ant jų užbarstykite 1/2 puodelio sūrio. Išdėliokite antrą cukinijos griežinėlių sluoksnį ir užpilkite pieno mišiniu. Užbaikite kišą likusiu 1/2 puodelio susmulkinto čederio sūrio.
- Kepkite cukinijų kišą karštoje orkaitėje apie 50–60 minučių, kol sustings, o jo viršus taps auksinės spalvos.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
120 min