Cukinijų kišas be plutos

Cukinijų kišas be plutos

Jums reikės

  • 2 kiaušiniai
  • 355 ml pieno
  • 8 porcijos druskos ir pipirų
  • 473 ml čedario sūris
  • 907 g cukinijos

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 F. Naudodami mandoliną arba aštrų peilį, plonai supjaustykite cukiniją.
  2. Pabarstykite druska visas cukinijos griežinėlius, gerai išmeskite pirštais ir palikite 20-30 minučių.
  3. Cukinijos griežinėlius sudėkite į sūrio audinį arba gerai suspauskite, kad pašalintumėte visą drėgmę. Maišytuvo dubenyje lengvai išplakite kiaušinius su pienu. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite 1 puodelį tarkuoto sūrio. Kišinio keptuvėje išdėliokite pusę nusausintų cukinijų griežinėlių ir ant jų užbarstykite 1/2 puodelio sūrio. Išdėliokite antrą cukinijos griežinėlių sluoksnį ir užpilkite pieno mišiniu. Užbaikite kišą likusiu 1/2 puodelio susmulkinto čederio sūrio.
  4. Kepkite cukinijų kišą karštoje orkaitėje apie 50–60 minučių, kol sustings, o jo viršus taps auksinės spalvos.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 120 min