Cukinijų, kukurūzų ir pomidorų kišas be plutos su feta

Cukinijų, kukurūzų ir pomidorų kišas be plutos su feta

Jums reikės

  • 473 ml cukinijos
  • 473 ml skvošas
  • 8 porcijos rupios druskos
  • 1 Valg alyvuogių aliejus
  • 237 ml askaloniniai česnakai
  • 79 ml paprikos
  • 3 gvazdikėliai česnako
  • 8 porcijos maltų pipirų
  • 237 ml kukurūzų burbuolės
  • 158 ml romų pomidorai
  • 1 Valg petražolės
  • 1 Valg bazilikas
  • 1 Valg Žirniai
  • 1 šaukštelis krapai
  • 237 ml fetos sūris
  • 8 porcijos sviesto
  • 3 kiaušiniai
  • 177 ml riebi grietinėlė
  • 177 ml pieno
  • 2 šaukštai parmezano

Instrukcijos

  1. Dvi valandas anksčiau cukiniją ir geltonąjį moliūgą išmeskite į didelį kiaurasamtį, pastatytą virš dubens su arbatiniu šaukšteliu rupios druskos arba arbatiniu šaukšteliu smulkios/valgomosios druskos, kad nutekėtų vandens perteklius. Uždenkite ir šaldykite 2-6 valandas.
  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite aliejų ir dažnai maišydami pakepinkite askaloninius česnakus, pipirus ir česnaką 5 minutes. Lengvai pagardinkite druska ir pipirais. Išjunkite ugnį ir sudėkite moliūgą, kukurūzus, pomidorus, visas žoleles ir fetą. Gerai išmeskite. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F. Ištepkite sviestu 11x8 troškinimo indą arba gilią pyrago formą.
  4. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, išplakite grietinėlę ir nenugriebtą pieną, kol gerai susimaišys.
  5. Supilkite daržovių mišinį į paruoštą indą ir tolygiai paskirstykite.
  6. Pieno mišinį lėtai užpilkite ant viso viršaus.
  7. Pabarstykite parmezano sūriu.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 70 min