Didžiausias pasaulyje lazanijos suvyniojimas

Didžiausias pasaulyje lazanijos suvyniojimas

Jums reikės

  • 227 g pomidorų padažas
  • 454 g pomidorų padažas
  • 2 šaukšteliai bazilikas
  • 1 kiaušinis
  • 1 Valg pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • 425 g konservuotų pomidorų
  • 4 šaukštai petražolės
  • 2 gvazdikėliai česnako
  • 0 šaukšteliai maltų pipirų
  • 454 g dešra
  • 1 šaukštelis prieskonių
  • 18 porcijos lazanijos makaronai
  • 454 g Malta jautiena
  • 28 g m zarella sūrio
  • 118 ml svogūnas
  • 177 ml parmezano reggiano
  • 454 g Rikotos sūris
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 118 ml vandens

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies pradėkite kepti mėsą. Ant vidutinės ugnies atskiroje keptuvėje su šaukštu alyvuogių aliejaus pradėkite kepti svogūną, česnaką, itališkus prieskonius ir bazilikus apie 6-8 minutes arba kol svogūnas suminkštės. permatomas.
  2. Įdėkite tai į mėsos mišinį kartu su pomidorais, pomidorų padažu, vandeniu, juodaisiais pipirais ir 2 šaukštais šviežių petražolių. Leiskite troškintis neuždengtą 1 valandą. Užvirinkite didelį puodą vandens ir pradėkite virti lazanijos makaronus 8-10 minučių.
  3. Nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Mažame dubenyje sumaišykite likusias petražoles, rikotos sūrį, kiaušinį, šaukštelį druskos ir gerai išmaišykite.
  4. Supilkite šiek tiek mėsos padažo į 9 x 13 stiklinės kepimo indo dugną. Norėdami suvynioti, padėkite makaroną ant lygaus paviršiaus ir aptepkite sūrio mišiniu. Tada ant sūrio mišinio pabarstykite šiek tiek parmezano sūrio. Tada susukite! Kai tik į indą išklosite visus lazanijos vyniotinius, kiekvieną uždenkite trupučiu mėsos mišinio. Ant viršaus uždėkite griežinėlį mocarelos sūrio ir uždenkite indą folija.

Papildoma informacija

Porcijos 18
Gaminimo laikas 110 min