Didžiausias pasaulyje lazanijos suvyniojimas
Jums reikės
- 227 g pomidorų padažas
- 454 g pomidorų padažas
- 2 šaukšteliai bazilikas
- 1 kiaušinis
- 1 Valg pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
- 425 g konservuotų pomidorų
- 4 šaukštai petražolės
- 2 gvazdikėliai česnako
- 0 šaukšteliai maltų pipirų
- 454 g dešra
- 1 šaukštelis prieskonių
- 18 porcijos lazanijos makaronai
- 454 g Malta jautiena
- 28 g m zarella sūrio
- 118 ml svogūnas
- 177 ml parmezano reggiano
- 454 g Rikotos sūris
- 1 šaukšteliai druskos
- 118 ml vandens
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies pradėkite kepti mėsą. Ant vidutinės ugnies atskiroje keptuvėje su šaukštu alyvuogių aliejaus pradėkite kepti svogūną, česnaką, itališkus prieskonius ir bazilikus apie 6-8 minutes arba kol svogūnas suminkštės. permatomas.
- Įdėkite tai į mėsos mišinį kartu su pomidorais, pomidorų padažu, vandeniu, juodaisiais pipirais ir 2 šaukštais šviežių petražolių. Leiskite troškintis neuždengtą 1 valandą. Užvirinkite didelį puodą vandens ir pradėkite virti lazanijos makaronus 8-10 minučių.
- Nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Mažame dubenyje sumaišykite likusias petražoles, rikotos sūrį, kiaušinį, šaukštelį druskos ir gerai išmaišykite.
- Supilkite šiek tiek mėsos padažo į 9 x 13 stiklinės kepimo indo dugną. Norėdami suvynioti, padėkite makaroną ant lygaus paviršiaus ir aptepkite sūrio mišiniu. Tada ant sūrio mišinio pabarstykite šiek tiek parmezano sūrio. Tada susukite! Kai tik į indą išklosite visus lazanijos vyniotinius, kiekvieną uždenkite trupučiu mėsos mišinio. Ant viršaus uždėkite griežinėlį mocarelos sūrio ir uždenkite indą folija.
Papildoma informacija
Porcijos
18
Gaminimo laikas
110 min