Geriausi švediški mėsos kukuliai

Geriausi švediški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 355 ml duonos trupiniai
  • 397 g jautienos sultinys
  • 118 ml kavos
  • 6 porcijos kiaušinių makaronai
  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai miltai
  • 59 ml petražolės
  • 227 g Malta jautiena
  • 0 šaukšteliai malto imbiero
  • 1 šaukštelis sumaltas muskato riešutas
  • 237 ml pusantro grietinėlės
  • 79 ml svogūnas
  • 1 šaukštelis druskos

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite duonos trupinius ir grietinėlę; leiskite pastovėti 5 minutes. Įmaišykite kiaušinį, svogūną, petražoles, druską, muskato riešutą ir imbierą. Mėsą sutrinkite ant mišinio ir gerai išmaišykite.
  2. Sudėkite kotletus ant riebalais išteptos grotelės į negilią kepimo skardą.
  3. Perkelkite kotletus į riebalais išteptą 11 colių. x 7 colių. kepimo indas. Į nedidelį puodą susmulkinkite keptuvės lašelius; maišykite miltus, kol susimaišys. Palaipsniui įmaišykite sultinį ir kavą. Užvirinkite; virkite ir maišykite 2 minutes arba kol sutirštės.
  4. Supilkite ant mėsos kukulių.
  5. Jei norite, patiekite su makaronais.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 80 min