Gineso troškintas svogūnas ir brandintas baltasis čederio kišas
Jums reikės
- 4 gabalas lašinių
- 6 porcijos kajenas
- 237 ml sendintas čederis
- 237 ml kremas
- 4 kiaušiniai
- 2 šaukšteliai grūdėtos garstyčios
- 118 ml Gineso
- 454 g svogūnai
- 1 pyrago pluta
- 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Kepkite šoninę vidutinio karštumo keptuvėje iki traškumo ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų, o keptuvėje liktų riebalai.
- Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol suminkštės, apie 5-7 minutes.
- Įpilkite 1/4 puodelio Gineso ir virkite, kol skystis išgaruos, maždaug 15 minučių ir pakartokite.
- Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis bei Vusterio padažu ir sudėkite į didelį dubenį.
- Sumaišykite šoninę, grietinėlę, kiaušinius ir 1/2 sūrio ir pagardinkite kajenu, druska ir pipirais.
- Supilkite mišinį į pyrago plutą ir užpilkite likusiu sūriu.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
85 min