Gineso troškintas svogūnas ir brandintas baltasis čederio kišas

Gineso troškintas svogūnas ir brandintas baltasis čederio kišas

Jums reikės

  • 4 gabalas lašinių
  • 6 porcijos kajenas
  • 237 ml sendintas čederis
  • 237 ml kremas
  • 4 kiaušiniai
  • 2 šaukšteliai grūdėtos garstyčios
  • 118 ml Gineso
  • 454 g svogūnai
  • 1 pyrago pluta
  • 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Kepkite šoninę vidutinio karštumo keptuvėje iki traškumo ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų, o keptuvėje liktų riebalai.
  2. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol suminkštės, apie 5-7 minutes.
  3. Įpilkite 1/4 puodelio Gineso ir virkite, kol skystis išgaruos, maždaug 15 minučių ir pakartokite.
  4. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis bei Vusterio padažu ir sudėkite į didelį dubenį.
  5. Sumaišykite šoninę, grietinėlę, kiaušinius ir 1/2 sūrio ir pagardinkite kajenu, druska ir pipirais.
  6. Supilkite mišinį į pyrago plutą ir užpilkite likusiu sūriu.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 85 min