Gnocchi, dešrų ir špinatų sriuba

Gnocchi, dešrų ir špinatų sriuba

Jums reikės

  • 473 ml kūdikių špinatų lapai
  • 1 šaukštelis bazilikas
  • 1 Valg bazilikas
  • 4 gvazdikėliai česnako
  • 177 ml riebi grietinėlė
  • 5 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 907 g vištienos sultinys
  • 5 porcijos alyvuogių aliejus
  • 5 porcijos parmezano sūris
  • 454 g bulvių gnocchi
  • 1 skrudintų pipirų
  • 1 svogūnas
  • 454 g pašalintas iš korpusų

Instrukcijos

  1. Didelėje keptuvėje arba sriubos puode poroje šaukštų alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną ir raudonąją papriką ant vidutinės-mažos ugnies, kol suminkštės. Gerai pagardinkite druska ir pipirais. Atskiroje didelėje keptuvėje apkepkite dešrą, kepdami ją sulaužydami.
  2. Į svogūnų mišinį įpilkite česnako ir pakepinkite, kol pasidarys kvapnus.
  3. Nusausinkite dešrą ir supilkite į svogūnų mišinį kartu su baziliku ir vištienos sultiniu. Pagardinkite druska ir pipirais, troškinkite 20 minučių.
  4. Sudėkite gnocchi ir špinatus, užvirkite ir virkite, kol gnocchi išsipūs ir pradės plaukti (pažiūrėkite, ar pakuotėje yra kepimo laikas).
  5. Suberkite pusę ir pusę šviežio baziliko, troškinkite tris ar keturias minutes.
  6. Patiekite su parmezano sūriu.

Papildoma informacija

Porcijos 5
Gaminimo laikas 45 min