Gnocchi, dešrų ir špinatų sriuba

Jums reikės
- 473 ml kūdikių špinatų lapai
- 1 šaukštelis bazilikas
- 1 Valg bazilikas
- 4 gvazdikėliai česnako
- 177 ml riebi grietinėlė
- 5 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 907 g vištienos sultinys
- 5 porcijos alyvuogių aliejus
- 5 porcijos parmezano sūris
- 454 g bulvių gnocchi
- 1 skrudintų pipirų
- 1 svogūnas
- 454 g pašalintas iš korpusų
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje arba sriubos puode poroje šaukštų alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną ir raudonąją papriką ant vidutinės-mažos ugnies, kol suminkštės. Gerai pagardinkite druska ir pipirais. Atskiroje didelėje keptuvėje apkepkite dešrą, kepdami ją sulaužydami.
- Į svogūnų mišinį įpilkite česnako ir pakepinkite, kol pasidarys kvapnus.
- Nusausinkite dešrą ir supilkite į svogūnų mišinį kartu su baziliku ir vištienos sultiniu. Pagardinkite druska ir pipirais, troškinkite 20 minučių.
- Sudėkite gnocchi ir špinatus, užvirkite ir virkite, kol gnocchi išsipūs ir pradės plaukti (pažiūrėkite, ar pakuotėje yra kepimo laikas).
- Suberkite pusę ir pusę šviežio baziliko, troškinkite tris ar keturias minutes.
- Patiekite su parmezano sūriu.
Papildoma informacija
Porcijos
5
Gaminimo laikas
45 min