Greita ir paprasta Sent Luiso stiliaus pica
Jums reikės
- 473 ml nebalintų savaime kylančių miltų
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 6 šaukštai vandens
- 118 ml pakeisti 2 puodeliais miltų
- 158 ml picos padažas
- 237 ml aštrus čederio sūris
- 118 ml mocarela sūris
- 118 ml šveicariškas sūris
- 8 porcijos picos prieskonių
Instrukcijos
- Sumaišykite miltus, aliejų ir vandenį – mišinys bus purus. Rankomis surinkite jį ir suformuokite į rutulį. Padalinkite jį į dvi dalis ir kiekvieną pusę suformuokite į diską, kuo apvalesnis, tuo geriau.
- Uždenkite saran plėvele ir palikite 10 minučių pailsėti, kad būtų lengviau kočioti – praleiskite šį veiksmą, jei skubate.
- Sutepkite maždaug 12 colių kvadrato dydžio pergamento arba vaškinio popieriaus gabalėlį ir viduryje padėkite tešlos apskritimą. Uždenkite kitu lengvais riebalais pateptu gabalėliu. Naudokite kočėlą, kad tešlą iškočiotumėte labai plonai – ⅛ colio ar mažiau.
- Tešlą dėkite ant paruoštų formų. Kiekvieną picą užpilkite ⅓ puodeliu padažo.
- Sumaišykite sūrius ir pabarstykite po ½ kiekvieno viršaus, tada pagardinkite itališkomis žolelėmis arba picos prieskoniais.
- Kepkite picas 9–12 minučių arba tol, kol sūris išsilydys su keliomis aukso rudomis dėmėmis, o plutos kraštai / dugnas taps auksinės spalvos.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
27 min