Greita ir paprasta Sent Luiso stiliaus pica

Greita ir paprasta Sent Luiso stiliaus pica

Jums reikės

  • 473 ml nebalintų savaime kylančių miltų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 6 šaukštai vandens
  • 118 ml pakeisti 2 puodeliais miltų
  • 158 ml picos padažas
  • 237 ml aštrus čederio sūris
  • 118 ml mocarela sūris
  • 118 ml šveicariškas sūris
  • 8 porcijos picos prieskonių

Instrukcijos

  1. Sumaišykite miltus, aliejų ir vandenį – mišinys bus purus. Rankomis surinkite jį ir suformuokite į rutulį. Padalinkite jį į dvi dalis ir kiekvieną pusę suformuokite į diską, kuo apvalesnis, tuo geriau.
  2. Uždenkite saran plėvele ir palikite 10 minučių pailsėti, kad būtų lengviau kočioti – praleiskite šį veiksmą, jei skubate.
  3. Sutepkite maždaug 12 colių kvadrato dydžio pergamento arba vaškinio popieriaus gabalėlį ir viduryje padėkite tešlos apskritimą. Uždenkite kitu lengvais riebalais pateptu gabalėliu. Naudokite kočėlą, kad tešlą iškočiotumėte labai plonai – ⅛ colio ar mažiau.
  4. Tešlą dėkite ant paruoštų formų. Kiekvieną picą užpilkite ⅓ puodeliu padažo.
  5. Sumaišykite sūrius ir pabarstykite po ½ kiekvieno viršaus, tada pagardinkite itališkomis žolelėmis arba picos prieskoniais.
  6. Kepkite picas 9–12 minučių arba tol, kol sūris išsilydys su keliomis aukso rudomis dėmėmis, o plutos kraštai / dugnas taps auksinės spalvos.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 27 min