Greitai paruošiami švediški mėsos kukuliai

Greitai paruošiami švediški mėsos kukuliai

Jums reikės

  • 473 ml jautienos sultinio
  • 1 Valg rapsų aliejus
  • 1 šaukšteliai čiobreliai
  • 2 didelis kiaušinių tryniai
  • 2 šaukštai miltai
  • 2 šaukštai krapai
  • 2 šaukštai petražolių lapeliai
  • 2 gvazdikėliai česnako
  • 0 šaukšteliai maltų kvapiųjų pipirų
  • 454 g Malta jautiena
  • 0 šaukšteliai sumaltas muskato riešutas
  • 454 g malta kiauliena
  • 8 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 118 ml panko
  • 1 vidutinis askaloniniai česnakai
  • 118 ml kremas
  • 79 ml pieno

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, maltą kiaulieną, Panko, pieną, kiaušinių trynius, askaloninius česnakus, česnakus, čiobrelius, kvapiuosius pipirus ir muskato riešutą; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Mediniu šaukštu arba švariomis rankomis maišykite, kol gerai susimaišys.
  2. Susukite mišinį į 3/4–1 colio kotletus, suformuodami apie 30–32 kotletus.
  3. Įkaitinkite rapsų aliejų; dirbdami dviem partijomis, sudėkite kotletus ir kepkite, kol visos pusės apskrus, apie 3-4 minutes.
  4. Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1 minutę. Įmaišykite jautienos sultinį, nubraukite nuo puodo dugno visus paruduvusius gabaliukus; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  5. Grąžinkite kotletus į greito paruošimo puodą. Pasirinkite rankinį nustatymą; sureguliuokite slėgį iki didelio ir nustatykite laiką 8 minutes. Baigę virti, greitai atleiskite slėgį pagal gamintojo nurodymus.
  6. Mėsos kukulius atidėkite į šalį. Pasirinkite aukštą sautinimo nustatymą; troškinkite, kol padažas sumažės ir sutirštės, apie 4-5 minutes. Įmaišykite grietinę; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  7. Patiekite iš karto su kotletais, jei pageidaujate, papuoškite krapais ir petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 45 min