Grybų paprikas
Jums reikės
- 237 ml paprika
- 425 g konservuotų pomidorų
- 118 ml vynas
- 2 Tbs miltai
- 59 ml kremas
- 283 g grybai
- 1 Tbs alyvuogių aliejus
- 355 ml svogūnas
- 1 Tbs paprika
Instrukcijos
- Keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite grybus ir kepkite 7 minutes. Įmaišykite papriką ir svogūną; sumažinkite šilumą iki vidutinės. Pakepinkite 5 minutes arba kol svogūnas taps skaidrus.
- Įpilkite vyno ir virkite 2 minutes. Įmaišykite miltus ir papriką.
- Įpilkite pomidorų ir 1/2 puodelio vandens ir virkite 3 minutes arba tol, kol padažas sutirštės. LAIKYTI / PATEIKTI Atvėsinkite ir laikykite šaldytuve sandariame inde iki 5 dienų. Pašildykite puode ant vidutinės-mažos ugnies. Prieš patiekiant į šiltą paprikos mišinį įmaišykite grietinę.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min