2023/02/15 Rytų Europos Europos

Grybų paprikas

Grybų paprikas

Jums reikės

  • 237 ml paprika
  • 425 g konservuotų pomidorų
  • 118 ml vynas
  • 2 Tbs miltai
  • 59 ml kremas
  • 283 g grybai
  • 1 Tbs alyvuogių aliejus
  • 355 ml svogūnas
  • 1 Tbs paprika

Instrukcijos

  1. Keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite grybus ir kepkite 7 minutes. Įmaišykite papriką ir svogūną; sumažinkite šilumą iki vidutinės. Pakepinkite 5 minutes arba kol svogūnas taps skaidrus.
  3. Įpilkite vyno ir virkite 2 minutes. Įmaišykite miltus ir papriką.
  4. Įpilkite pomidorų ir 1/2 puodelio vandens ir virkite 3 minutes arba tol, kol padažas sutirštės. LAIKYTI / PATEIKTI  Atvėsinkite ir laikykite šaldytuve sandariame inde iki 5 dienų. Pašildykite puode ant vidutinės-mažos ugnies. Prieš patiekiant į šiltą paprikos mišinį įmaišykite grietinę.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min