Guacamole Bruschetta
Jums reikės
- 2 vidutinis avokadai
- 59 ml kalendra
- 1 kepalas duona
- 1 gvazdikėlis česnako
- 2 šaukštai žaliųjų citrinų sultys
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 79 ml svogūnas
- 0 šaukšteliai pipirų
- 1 šaukšteliai druskos
- 2 vidutinis pomidorai
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 400 ºF. Supjaustykite prancūzišką duoną įstrižais ½ colio apskritimais ir padėkite ant kepimo skardos. Skrudinkite pjaustytą duoną orkaitėje 3 minutes, tada apverskite kiekvieną gabalėlį ir paskrudinkite dar 3 minutes.
- Paskrudusią duoną išimkite iš orkaitės ir nedelsdami įtrinkite česnako skiltele (geriausia iš pradžių nuo česnako skiltelės nupjaukite nedidelį galiuką, kad aliejai išsisunktų).
- Česnakais ištrintų skrebučių viršūnes aptepkite alyvuogių aliejumi ir atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite pjaustytus pomidorus, avokadą, svogūną, kalendrą, laimo sultis, druską ir pipirus.
- Švelniai sumaišykite, kad avokadas būtų gerai apteptas laimo sultimis. Po šaukštą mišinio uždėkite ant kiekvieno česnakinio skrebučio ir patiekite.
Papildoma informacija
Porcijos
15
Gaminimo laikas
21 min