Guacamole Bruschetta

Guacamole Bruschetta

Jums reikės

  • 2 vidutinis avokadai
  • 59 ml kalendra
  • 1 kepalas duona
  • 1 gvazdikėlis česnako
  • 2 šaukštai žaliųjų citrinų sultys
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 79 ml svogūnas
  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 2 vidutinis pomidorai

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 400 ºF. Supjaustykite prancūzišką duoną įstrižais ½ colio apskritimais ir padėkite ant kepimo skardos. Skrudinkite pjaustytą duoną orkaitėje 3 minutes, tada apverskite kiekvieną gabalėlį ir paskrudinkite dar 3 minutes.
  2. Paskrudusią duoną išimkite iš orkaitės ir nedelsdami įtrinkite česnako skiltele (geriausia iš pradžių nuo česnako skiltelės nupjaukite nedidelį galiuką, kad aliejai išsisunktų).
  3. Česnakais ištrintų skrebučių viršūnes aptepkite alyvuogių aliejumi ir atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite pjaustytus pomidorus, avokadą, svogūną, kalendrą, laimo sultis, druską ir pipirus.
  4. Švelniai sumaišykite, kad avokadas būtų gerai apteptas laimo sultimis. Po šaukštą mišinio uždėkite ant kiekvieno česnakinio skrebučio ir patiekite.

Papildoma informacija

Porcijos 15
Gaminimo laikas 21 min