Guliašas
Jums reikės
- 1 šaukštelis pipirų
- 794 g pomidorų padažas
- 794 g konservuotų pomidorų
- 473 ml alkūniniai makaronai
- 3 gvazdikėliai česnako
- 680 g Malta jautiena
- 1 didelis svogūnas
- 1 Valg paprika
- 2 šaukšteliai druskos
- 710 ml vandens
- 432 g branduolių kukurūzai
Instrukcijos
- Didelėje olandiškoje orkaitėje maltą jautieną apkepinkite ant vidutinės ugnies, kol ji nebebus rausva.
- Į mėsą sudėkite svogūnus ir česnakus ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs.
- Supilkite pomidorų padažą, kubeliais pjaustytus pomidorus su sultimis, vandenį, papriką, druską ir pipirus. Sumažinkite ugnį ir troškinkite neuždengę 15–20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Įmaišykite nevirtus makaronus ir kukurūzus ir troškinkite neuždengę 20 minučių arba tol, kol makaronai iškeps.
- Patiekite su tarkuotu čederio sūriu.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
55 min