Įdaryta prancūziška duona
Jums reikės
- 118 ml salierų
- 1 gali grietinėlės grybų sriuba
- 1 kepalas duona
- 1 šaukštelis česnako
- 454 g Malta jautiena
- 2 šaukštai pieno
- 2 šaukštai svogūnas
- 1 šaukštai petražolės
- 6 porcijos druskos ir pipirų
- 355 ml čedario sūris
- 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 F. Perpjaukite prancūzišką duoną per pusę išilgai, kad gautumėte du vienodus gabalus. Išimkite duoną kiekvieno gabalėlio centre.
- Sudėkite duoną į didelį dubenį ir suplėšykite mažais gabalėliais. Dvi prancūziškos duonos puses padėkite ant didelės kepimo skardos. Atidėkite į šalį. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies paskrudinkite maltą jautieną ir svogūną.
- Į keptuvę sudėkite salierą ir česnaką. Virkite keletą minučių, kol salierai suminkštės. Tada supilkite sriubą, pieną ir Vusterio padažą. Pagardinkite druska ir pipirais. Maišykite ir virkite mišinį, kol įkaista; dar 5 minutes ar daugiau.
- Į didelį dubenį įpilkite jautienos mišinio į duoną. Maišykite, kad susijungtumėte.
- Supilkite mišinį į vienos prancūziškos duonos pusės centrą.
- Tolygiai paskirstykite. Užpildykite mišinį tarkuotu sūriu. Ant viršaus uždėkite kitą duonos pusę.
- Kepkite 10–15 minučių arba kol sūris išsilydys.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min