Įdaryta prancūziška duona

Įdaryta prancūziška duona

Jums reikės

  • 118 ml salierų
  • 1 gali grietinėlės grybų sriuba
  • 1 kepalas duona
  • 1 šaukštelis česnako
  • 454 g Malta jautiena
  • 2 šaukštai pieno
  • 2 šaukštai svogūnas
  • 1 šaukštai petražolės
  • 6 porcijos druskos ir pipirų
  • 355 ml čedario sūris
  • 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 F. Perpjaukite prancūzišką duoną per pusę išilgai, kad gautumėte du vienodus gabalus. Išimkite duoną kiekvieno gabalėlio centre.
  2. Sudėkite duoną į didelį dubenį ir suplėšykite mažais gabalėliais. Dvi prancūziškos duonos puses padėkite ant didelės kepimo skardos. Atidėkite į šalį. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies paskrudinkite maltą jautieną ir svogūną.
  3. Į keptuvę sudėkite salierą ir česnaką. Virkite keletą minučių, kol salierai suminkštės. Tada supilkite sriubą, pieną ir Vusterio padažą. Pagardinkite druska ir pipirais. Maišykite ir virkite mišinį, kol įkaista; dar 5 minutes ar daugiau.
  4. Į didelį dubenį įpilkite jautienos mišinio į duoną. Maišykite, kad susijungtumėte.
  5. Supilkite mišinį į vienos prancūziškos duonos pusės centrą.
  6. Tolygiai paskirstykite. Užpildykite mišinį tarkuotu sūriu. Ant viršaus uždėkite kitą duonos pusę.
  7. Kepkite 10–15 minučių arba kol sūris išsilydys.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min