2023/02/15 Rytų Europos Europos

Instant Pot Beef Stroganoff

Instant Pot Beef Stroganoff

Jums reikės

  • 227 g cremini grybai
  • 59 ml cheresas
  • 2 šaukštai miltai
  • 2 šaukštai petražolių lapeliai
  • 3 šakelės čiobreliai
  • 3 gvazdikėliai česnako
  • 6 porcijos košerinės druskos ir pipirų
  • 710 ml jautienos sultinys
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 1 svogūnas
  • 177 ml kremas
  • 907 g troškinti mėsą
  • 340 g platūs kiaušinių makaronai
  • 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Jautieną pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Įkaitinkite alyvuogių aliejų; dirbdami dviem partijomis, sudėkite jautieną ir kepkite, kol tolygiai apskrus, apie 3-4 minutes; atidėti.
  3. Sudėkite česnaką, svogūną, grybus ir čiobrelius. Virkite, retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės, apie 3–4 minutes.
  4. Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1 minutę.
  5. Įmaišykite sausą cheresą, nubraukdami nuo puodo dugno visas parudavusias dalis.
  6. Įmaišykite jautienos sultinį, Worcestershire ir jautieną. Pasirinkite rankinį nustatymą; sureguliuokite slėgį iki didelio ir nustatykite laiką 12 minučių. Baigę virti, greitai atleiskite slėgį pagal gamintojo nurodymus.
  7. Įmaišykite kiaušinių makaronus. Pasirinkite rankinį nustatymą; sureguliuokite slėgį iki didelio ir nustatykite laiką dar 5 minutes. Baigę virti, greitai atleiskite slėgį pagal gamintojo nurodymus.
  8. Įmaišykite grietinę; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  9. Patiekite iš karto, jei norite, papuoškite petražolėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min