Instant Pot Beef Stroganoff
Jums reikės
- 227 g cremini grybai
- 59 ml cheresas
- 2 šaukštai miltai
- 2 šaukštai petražolių lapeliai
- 3 šakelės čiobreliai
- 3 gvazdikėliai česnako
- 6 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 710 ml jautienos sultinys
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 1 svogūnas
- 177 ml kremas
- 907 g troškinti mėsą
- 340 g platūs kiaušinių makaronai
- 2 šaukšteliai Vorčesterio padažas
Instrukcijos
- Jautieną pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų; dirbdami dviem partijomis, sudėkite jautieną ir kepkite, kol tolygiai apskrus, apie 3-4 minutes; atidėti.
- Sudėkite česnaką, svogūną, grybus ir čiobrelius. Virkite, retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės, apie 3–4 minutes.
- Plakite miltus, kol lengvai apskrus, apie 1 minutę.
- Įmaišykite sausą cheresą, nubraukdami nuo puodo dugno visas parudavusias dalis.
- Įmaišykite jautienos sultinį, Worcestershire ir jautieną. Pasirinkite rankinį nustatymą; sureguliuokite slėgį iki didelio ir nustatykite laiką 12 minučių. Baigę virti, greitai atleiskite slėgį pagal gamintojo nurodymus.
- Įmaišykite kiaušinių makaronus. Pasirinkite rankinį nustatymą; sureguliuokite slėgį iki didelio ir nustatykite laiką dar 5 minutes. Baigę virti, greitai atleiskite slėgį pagal gamintojo nurodymus.
- Įmaišykite grietinę; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
- Patiekite iš karto, jei norite, papuoškite petražolėmis.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min