Irish Coffee Creme Brulee

Irish Coffee Creme Brulee

Jums reikės

  • 4 kiaušinių tryniai
  • 59 ml espreso
  • 2 šaukštai papildomai: granuliuotas cukrus
  • 3 šaukštai granuliuoto cukraus
  • 158 ml riebi grietinėlė
  • 1 žiupsnelis košerinė druska
  • 1 šaukštelis sėklas iškrapštyti iš vienos vanilės ankšties
  • 2 šaukštai airiškas viskis

Instrukcijos

  1. Trynius sudėkite į maišymo dubenį kartu su cukrumi ir druska.
  2. Grietinėlę pakaitinkite nedideliame puode, kol užvirs. Į kiaušinių trynių masę plakdami pamažu supilkite karštą grietinėlę. Įmaišykite kavą, viskį ir vanilę.
  3. Supilkite mišinį ant kepimo formelių ir atsargiai įpilkite į didesnę kepimo formą labai karštu vandeniu, maždaug 1 coliu aukštyn nuo blynelių kraštų.
  4. Kepkite 40 minučių arba tol, kol vos sustings viduryje. Visiškai atvėsinkite, tada ant kiekvienos kepsninės užpilkite 1 šaukštą cukraus ir brule su degikliu po broileriu.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 45 min