Irish Coffee Creme Brulee
Jums reikės
- 4 kiaušinių tryniai
- 59 ml espreso
- 2 šaukštai papildomai: granuliuotas cukrus
- 3 šaukštai granuliuoto cukraus
- 158 ml riebi grietinėlė
- 1 žiupsnelis košerinė druska
- 1 šaukštelis sėklas iškrapštyti iš vienos vanilės ankšties
- 2 šaukštai airiškas viskis
Instrukcijos
- Trynius sudėkite į maišymo dubenį kartu su cukrumi ir druska.
- Grietinėlę pakaitinkite nedideliame puode, kol užvirs. Į kiaušinių trynių masę plakdami pamažu supilkite karštą grietinėlę. Įmaišykite kavą, viskį ir vanilę.
- Supilkite mišinį ant kepimo formelių ir atsargiai įpilkite į didesnę kepimo formą labai karštu vandeniu, maždaug 1 coliu aukštyn nuo blynelių kraštų.
- Kepkite 40 minučių arba tol, kol vos sustings viduryje. Visiškai atvėsinkite, tada ant kiekvienos kepsninės užpilkite 1 šaukštą cukraus ir brule su degikliu po broileriu.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
45 min