Itališkas kokosinis kreminis pyragas

Itališkas kokosinis kreminis pyragas

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai kepimo soda
  • 237 ml sviesto
  • 6 šaukštai sviesto
  • 237 ml pasukų
  • 59 ml kokoso
  • 315 ml kokoso
  • 1 l konditerių cukrus
  • 340 g sūrio kremas
  • 5 didelis kiaušiniai
  • 473 ml miltai
  • 3 šaukštai riebios plaktos grietinėlės
  • 118 ml pekano riešutai
  • 237 ml pekano riešutai
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 394 ml cukraus
  • 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
  • 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas

Instrukcijos

  1. Į nedidelį dubenį sudėkite kiaušinių baltymus; palikite stovėti kambario temperatūroje 30 minučių.
  2. Dideliame dubenyje sutrinkite sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės.
  3. Po vieną įmuškite kiaušinių trynius, kiekvieną kartą gerai išplakdami. Įmuškite vanilę. Kitame dubenyje supilkite miltus, sodą ir druską; įpilkite į grietinėlės mišinį pakaitomis su pasukomis, po kiekvieno pridėjimo gerai išplakite. Supilkite kokosą ir pekano riešutus.
  4. Kiaušinių baltymus plakite švariu plaktuvu vidutiniu greičiu, kol susidarys standžios smailės. Palaipsniui supilkite į tešlą.
  5. Glaistymui dideliame dubenyje išplakite kreminį sūrį ir sviestą iki vientisos masės. Įmuškite vanilę. Palaipsniui supilkite konditerių cukrų ir tiek grietinėlės, kad pasiektumėte perteklių.
  6. Tarp torto sluoksnių ir viršų bei šonus paskleiskite glajų.
  7. Pabarstykite pekano riešutais ir, jei norite, kokosu. Likučius atšaldykite.

Papildoma informacija

Porcijos 16
Gaminimo laikas 70 min