Itališkas kokosinis kreminis pyragas
Jums reikės
- 1 šaukšteliai kepimo soda
- 237 ml sviesto
- 6 šaukštai sviesto
- 237 ml pasukų
- 59 ml kokoso
- 315 ml kokoso
- 1 l konditerių cukrus
- 340 g sūrio kremas
- 5 didelis kiaušiniai
- 473 ml miltai
- 3 šaukštai riebios plaktos grietinėlės
- 118 ml pekano riešutai
- 237 ml pekano riešutai
- 1 šaukšteliai druskos
- 394 ml cukraus
- 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
- 2 šaukšteliai Vanilės ekstraktas
Instrukcijos
- Į nedidelį dubenį sudėkite kiaušinių baltymus; palikite stovėti kambario temperatūroje 30 minučių.
- Dideliame dubenyje sutrinkite sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės.
- Po vieną įmuškite kiaušinių trynius, kiekvieną kartą gerai išplakdami. Įmuškite vanilę. Kitame dubenyje supilkite miltus, sodą ir druską; įpilkite į grietinėlės mišinį pakaitomis su pasukomis, po kiekvieno pridėjimo gerai išplakite. Supilkite kokosą ir pekano riešutus.
- Kiaušinių baltymus plakite švariu plaktuvu vidutiniu greičiu, kol susidarys standžios smailės. Palaipsniui supilkite į tešlą.
- Glaistymui dideliame dubenyje išplakite kreminį sūrį ir sviestą iki vientisos masės. Įmuškite vanilę. Palaipsniui supilkite konditerių cukrų ir tiek grietinėlės, kad pasiektumėte perteklių.
- Tarp torto sluoksnių ir viršų bei šonus paskleiskite glajų.
- Pabarstykite pekano riešutais ir, jei norite, kokosu. Likučius atšaldykite.
Papildoma informacija
Porcijos
16
Gaminimo laikas
70 min