Itališkas mėsainis

Itališkas mėsainis

Jums reikės

  • 8 porcijos pipirų
  • 59 ml rudas cukrus
  • 2 skardines pomidorai
  • 1 žiupsnelis Kajano pipirai
  • 6 gabalas traški duona
  • 1 šaukštelis garstyčios
  • 4 kiaušiniai
  • 59 ml plokščialapių petražolių
  • 907 g Malta jautiena
  • 1 Valg prieskonių
  • 237 ml pieno
  • 8 pancetta
  • 237 ml parmezano
  • 1 šaukštelis druskos
  • 0 šaukšteliai pagardintos druskos
  • 1 brūkšneliai Vorčesterio padažas

Instrukcijos

  1. Supilkite pieną ant duonos ir palikite keletą minučių įsigerti.
  2. Į didelį dubenį sudėkite maltą jautieną, piene mirkytą duoną, parmezaną, petražoles, itališkus prieskonius, druską, prieskoninę druską ir šiek tiek pipirų.
  3. Įdėkite kiaušinius. Švariomis rankomis sumaišykite ingredientus, kol gerai susimaišys.
  4. Ant folija išklotos broilerių keptuvės iš mišinio suformuokite kepalo formą, kad iš mėsos nutekėtų riebalai.
  5. Ant viršaus uždėkite pancetos riekeles, pakiškite jas po mėsa, kad mėsos kepalas šiek tiek palaikytų.
  6. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus į dubenį.
  7. Įpilkite rudojo cukraus, sausų garstyčių ir kajeno pipirų ir apšlakstykite Vusterio padažu. Maišykite mišinį, kol gerai susimaišys.
  8. Trečdalį padažo užpilkite ant mėsos pyrago viršaus.
  9. Kepkite 45 minutes, o tada dar trečdalį likusio pomidorų padažo užpilkite ant mėsytės.
  10. Patiekite su likusiu pomidorų padažu ant šono kaip mirkymo padažą.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 95 min