Itališkas piniginės užkandis

Itališkas piniginės užkandis

Jums reikės

  • 1 kiaušinis
  • 9 šaukšteliai pesto
  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos
  • 9 šaukštai skrudintų pipirų
  • 9 porcijos druskos ir pipirų
  • 9 šaukštai sūris
  • 1 Valg vandens

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių. Paruoškite sausainių lakštą pergamentiniu popieriumi arba apipurkškite nelipniu kepimo purkštuvu. Paruoškite visus ingredientus prieš pjaustydami tešlą. Kai raudonieji pipirai bus susmulkinti, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų, nusausinkite. Sūrį susmulkinkite ir atidėkite. Iš kiaušinio ir 1 valgomojo šaukšto šalto vandens sumaišykite kiaušinį ir atidėkite į šalį. Sluoksniuotą tešlą atšildykite pagal dėžutę. Tešla sulankstoma trečdaliais, naudokite tai kaip gairę pjaustydami 3 ilgas juosteles.
  2. Supjaustykite į 9 vienodus kvadratus. Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į 4x4 gabalėlį.
  3. Įdėkite pesto ir paskleiskite aplink aikštę.
  4. Įpilkite kapotų skrudintų raudonųjų pipirų ir sūrio.
  5. Kraštus aptepkite kiaušinio plovimu. Sutraukite visus keturis kampus ir susukite tešlą, tada suspauskite šonus.
  6. Išorę patepkite kiaušinio plovimu, padėkite ant paruošto sausainių skardos.
  7. Pabarstykite druska ir pipirais.

Papildoma informacija

Porcijos 9
Gaminimo laikas 55 min