Itališko stiliaus guliašas
Jums reikės
- 454 g Malta jautiena
- 1 svogūnas
- 1 paprika
- 5 porcijos alyvuogių aliejus
- 4 gvazdikėliai česnako
- 1 didelis cukinijos
- 5 porcijos košerinės druskos ir pipirų
- 1 šaukštelis prieskonių
- 1 šaukšteliai bazilikas
- 397 g konservuotų pomidorų
- 227 g alkūniniai makaronai
- 158 ml parmezano sūris
Instrukcijos
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies rudos maltos jautienos.
- Iškepusią jautieną išimkite, atidėkite į šalį, nusausinkite riebalus.
- Dviejuose šaukštuose alyvuogių aliejaus ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną ir papriką, kol suminkštės.
- Suberkite česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys kvapnus.
- Suberkite cukinijas, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite žoleles, pakepinkite, kol cukinijos pradės minkštėti aplink kraštus.
- Vėl įdėkite mėsainį ir pomidorus. Troškinkite 15-20 minučių.
- Tuo tarpu gausiai pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus iki al dente pagal pakuotės nurodymus.
- Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, maltą jautieną ir sūrį.
- Nedelsdami patiekite su traškia itališka duona ir papildomu sūriu, kurį galite apibarstyti.
Papildoma informacija
Porcijos
5
Gaminimo laikas
45 min