2023/02/15 Rytų Europos Europos

Jautienos stroganovo troškinys

Jautienos stroganovo troškinys

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 227 g pomidorų padažas
  • 237 ml varškės varškės
  • 113 g sūrio kremas
  • 2 gvazdikėliai česnako
  • 680 g maltas griebtuvas
  • 1 didelis svogūnas
  • 237 ml čedario sūris
  • 227 g garbanoti platūs kiaušinių makaronai

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir purškite 2 litrų troškintuvą virimo purkštuvu.
  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ir stiprios ugnies pakepinkite gabalėlį ir svogūnus, kol mėsa iškeps, maždaug 6–8 minutes.
  3. Įmaišykite pomidorų padažą, varškę ir grietinėlės sūrį ir virkite dar 2–3 minutes, kol visiškai susimaišys. Gerai, jei kreminis sūris nėra visiškai ištirpęs... tinka keli gabalėliai!
  4. Į keptuvę suberkite virtus makaronus ir pipirus, išmaišykite ir supilkite visą mišinį į paruoštą troškinį.
  5. Ant viršaus tolygiai pabarstykite čederį.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 45 min