Jautienos stroganovo troškinys
Jums reikės
- 1 šaukšteliai pipirų
- 227 g pomidorų padažas
- 237 ml varškės varškės
- 113 g sūrio kremas
- 2 gvazdikėliai česnako
- 680 g maltas griebtuvas
- 1 didelis svogūnas
- 237 ml čedario sūris
- 227 g garbanoti platūs kiaušinių makaronai
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių ir purškite 2 litrų troškintuvą virimo purkštuvu.
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ir stiprios ugnies pakepinkite gabalėlį ir svogūnus, kol mėsa iškeps, maždaug 6–8 minutes.
- Įmaišykite pomidorų padažą, varškę ir grietinėlės sūrį ir virkite dar 2–3 minutes, kol visiškai susimaišys. Gerai, jei kreminis sūris nėra visiškai ištirpęs... tinka keli gabalėliai!
- Į keptuvę suberkite virtus makaronus ir pipirus, išmaišykite ir supilkite visą mišinį į paruoštą troškinį.
- Ant viršaus tolygiai pabarstykite čederį.
Papildoma informacija
Porcijos
6
Gaminimo laikas
45 min