Jums reikės
- 595 g laimingo lapo aukščiausios kokybės pyrago įdaras
- 454 g šokolado glaistymas
- 8 porcijos pasirinktinai: šokolado drožlės
- 227 g kietas plakinys
Instrukcijos
- Ant serviravimo lėkštės uždėkite vieną apvalų pyrago sluoksnį (surinktą jį nebus lengva perkelti, todėl dėkite ant lėkštės, ant kurios jį tieksite).
- Maždaug pusę glaisto užpilkite ant pirmojo torto sluoksnio ir tolygiai paskleiskite. Ant šokoladinio glaisto uždėkite maždaug pusę vyšnių įdaro.
- Antrą pyrago sluoksnį uždėkite ant vyšnių.
- Ant antrojo torto sluoksnio užpilkite dar vieną šokoladinio glaisto sluoksnį (ne visai sunaudojau visą skardinę). Šaukštu uždėkite likusias vyšnias ant glaisto.
- Šaltu plakiniu paskleiskite vyšnias (sunaudojau visą, nes esu „Cool Whip“ velnias).
- Papuoškite šokolado pabarstukais, drožlėmis ar net šokolado drožlėmis (minis būtų gražus!).
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
45 min