2023/03/08 vokiečių Europos

Juodojo miško pyragas… ir aš kalbu ne tik apie maistą

Juodojo miško pyragas… ir aš kalbu ne tik apie maistą

Jums reikės

  • 595 g laimingo lapo aukščiausios kokybės pyrago įdaras
  • 454 g šokolado glaistymas
  • 8 porcijos pasirinktinai: šokolado drožlės
  • 227 g kietas plakinys

Instrukcijos

  1. Ant serviravimo lėkštės uždėkite vieną apvalų pyrago sluoksnį (surinktą jį nebus lengva perkelti, todėl dėkite ant lėkštės, ant kurios jį tieksite).
  2. Maždaug pusę glaisto užpilkite ant pirmojo torto sluoksnio ir tolygiai paskleiskite. Ant šokoladinio glaisto uždėkite maždaug pusę vyšnių įdaro.
  3. Antrą pyrago sluoksnį uždėkite ant vyšnių.
  4. Ant antrojo torto sluoksnio užpilkite dar vieną šokoladinio glaisto sluoksnį (ne visai sunaudojau visą skardinę). Šaukštu uždėkite likusias vyšnias ant glaisto.
  5. Šaltu plakiniu paskleiskite vyšnias (sunaudojau visą, nes esu „Cool Whip“ velnias).
  6. Papuoškite šokolado pabarstukais, drožlėmis ar net šokolado drožlėmis (minis būtų gražus!).

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 45 min