Karamelizuotas svogūnas, grybas ir Gruyere Quiche su avižų pluta

Karamelizuotas svogūnas, grybas ir Gruyere Quiche su avižų pluta

Jums reikės

  • 0 šaukšteliai pipirų
  • 0 šaukšteliai garstyčios
  • 3 Kiaušinio baltymai
  • 3 didelis kiaušiniai
  • 237 ml išgarintas pienas
  • 118 ml miltai
  • 28 g gruyere sūris
  • 3 šaukštai pasukų
  • 227 g grybai
  • 4 šaukšteliai alyvuogių aliejus
  • 1 didelis svogūnas
  • 177 ml avižos
  • 0 šaukšteliai druskos
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 1 Valg čiobrelių lapeliai
  • 3 šaukštai sviesto

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F. Apipurkškite 9 colių pyrago indą kepimo purkštuvu.
  2. Norėdami paruošti plutą, į virtuvinio kombaino dubenį suberkite avižas, miltus ir druską ir 3 kartus plakite, kad susimaišytų.
  3. Įpilkite sviesto ir plakite maždaug 12 kartų, kol gausite akmenukų tekstūrą.
  4. Įpilkite pasukų ir ankštinių daržovių 3–5 kartus daugiau, kad sumaišytumėte. Iš mišinio suformuokite rutulį ir padėkite jį tarp 2 didelių vaškuoto popieriaus gabalėlių.
  5. Iškočiokite į maždaug 10 centimetrų skersmens apskritimą.
  6. Perkelkite plutą ant kito vaškuoto popieriaus lapo į pyrago indą, tada nuimkite vaškuotą popierių nuo viršaus. Švelniai įspauskite plutą į indą.
  7. Norėdami paruošti įdarą, didelėje nepridegančioje keptuvėje ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius aliejaus.
  8. Sudėkite svogūną ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, kol pasidarys aukso rudos spalvos ir karamelizuosis, apie 20 minučių.
  9. Perkelkite svogūnus į dubenį.
  10. Į keptuvę įpilkite likusius 2 arbatinius šaukštelius aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės-stiprios ugnies.
  11. Sudėkite grybus ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, kol jie išleis vandenį ir pradės ruduoti, maždaug 6 minutes.
  12. Sudėkite svogūnus atgal į keptuvę, įmaišykite druską, pipirus, garstyčias ir čiobrelius.
  13. Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinius, baltymus ir išgarintą pieną.
  14. Į pyrago plutą pabarstykite sūrį. Ant viršaus užpilkite grybų-svogūnų mišinį, o ant viršaus užpilkite kiaušinių mišinį. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 350 laipsnių F.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 125 min