Karštas svogūnų padažas su prancūziškais keptais svogūnais

Karštas svogūnų padažas su prancūziškais keptais svogūnais

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 237 ml pasukų
  • 473 ml augalinis aliejus
  • 0 šaukšteliai Kajano pipirai
  • 680 g sūrio kremas
  • 1 šaukštelis kmynų
  • 237 ml aukso medalio miltai
  • 118 ml majonezo
  • 355 ml svogūnas
  • 237 ml parmezano sūris
  • 2 šaukšteliai druskos

Instrukcijos

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite visus svogūnų padažui skirtus ingredientus. Tada supilkite į apvalią kepimo formą ir tolygiai išlyginkite panardinimą į formą.
  2. Įdėkite į orkaitę 20 minučių. Tuo tarpu dideliame puode su padažu įkaitinkite aliejų iki 375 laipsnių F. Svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į pasukas, kad įsigertų. Sekliame inde sumaišykite miltus, druską ir pipirus. Kai aliejus įkaista, nusausinkite svogūnus ir suberkite į miltų mišinį, kad pasidengtų. Keturių perteklių sukrėskite ir atsargiai įmerkite visus svogūnus į karštą aliejų. Pakepinkite svogūnus 1-2 minutes, kol taps auksinės spalvos, tada išskobkite skimeriu ir padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
  3. Pabarstykite papildomai druska.
  4. Iš orkaitės išimkite karštą svogūnų paplotį ir ant viršaus pabarstykite skrudintus svogūnus.
  5. Patiekite šiltą su daržovėmis, traškučiais, pita traškučiais, krekeriais ar duona.

Papildoma informacija

Porcijos 12
Gaminimo laikas 40 min