Karštas svogūnų padažas su prancūziškais keptais svogūnais
Jums reikės
- 1 šaukšteliai pipirų
- 237 ml pasukų
- 473 ml augalinis aliejus
- 0 šaukšteliai Kajano pipirai
- 680 g sūrio kremas
- 1 šaukštelis kmynų
- 237 ml aukso medalio miltai
- 118 ml majonezo
- 355 ml svogūnas
- 237 ml parmezano sūris
- 2 šaukšteliai druskos
Instrukcijos
- Dideliame dubenyje sumaišykite visus svogūnų padažui skirtus ingredientus. Tada supilkite į apvalią kepimo formą ir tolygiai išlyginkite panardinimą į formą.
- Įdėkite į orkaitę 20 minučių. Tuo tarpu dideliame puode su padažu įkaitinkite aliejų iki 375 laipsnių F. Svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į pasukas, kad įsigertų. Sekliame inde sumaišykite miltus, druską ir pipirus. Kai aliejus įkaista, nusausinkite svogūnus ir suberkite į miltų mišinį, kad pasidengtų. Keturių perteklių sukrėskite ir atsargiai įmerkite visus svogūnus į karštą aliejų. Pakepinkite svogūnus 1-2 minutes, kol taps auksinės spalvos, tada išskobkite skimeriu ir padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
- Pabarstykite papildomai druska.
- Iš orkaitės išimkite karštą svogūnų paplotį ir ant viršaus pabarstykite skrudintus svogūnus.
- Patiekite šiltą su daržovėmis, traškučiais, pita traškučiais, krekeriais ar duona.
Papildoma informacija
Porcijos
12
Gaminimo laikas
40 min