Kavring: Švediška tamsi ruginė duona
Jums reikės
- 2 šaukštai kepimo soda
- 1 Valg pankolių sėklos
- 1 kepalas sviesto ir miltų
- 2 šaukštai pieno
- 175 ml melasa
- 1 šaukšteliai druskos
- 1 Valg kakavos milteliai
Instrukcijos
- Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
- Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus nuo ruginių miltų iki saulėgrąžų.
- Į sausus ingredientus įpilkite jogurto ir melasos. Maišykite, kol susimaišys. Taip gausis tiršta tešla. Jei atrodo per sausa, įmaišykite pieną arba grietinėlę.
- Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 55 - 60 min arba kai duonos temperatūra pasieks 19
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
70 min