Kavring: Švediška tamsi ruginė duona

Kavring: Švediška tamsi ruginė duona

Jums reikės

  • 2 šaukštai kepimo soda
  • 1 Valg pankolių sėklos
  • 1 kepalas sviesto ir miltų
  • 2 šaukštai pieno
  • 175 ml melasa
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 1 Valg kakavos milteliai

Instrukcijos

  1. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus nuo ruginių miltų iki saulėgrąžų.
  3. Į sausus ingredientus įpilkite jogurto ir melasos. Maišykite, kol susimaišys. Taip gausis tiršta tešla. Jei atrodo per sausa, įmaišykite pieną arba grietinėlę.
  4. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 55 - 60 min arba kai duonos temperatūra pasieks 19

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 70 min