Kepta česnako, vištienos ir žolelių baltoji pica

Kepta česnako, vištienos ir žolelių baltoji pica

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 1 Tbs sviesto
  • 2 Tbs miltai
  • 1 Tbs petražolės
  • 1 šaukštelis čiobreliai
  • 59 ml pusė ir pusė
  • 177 ml mocarela sūris
  • 1 šaukšteliai raudonėlio
  • 59 ml parmezano sūris
  • 454 g picos tešla
  • 59 ml svogūnas
  • 8 gvazdikėliai keptas česnakas
  • 118 ml lieso pieno
  • 355 ml vištos krūtinėlė

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 450 laipsnių. Paruoškite kepimo skardą su siplat įklotu arba patepkite riebalais ir pabarstykite kukurūzų miltais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą.
  2. Skrudintą česnaką pakepinkite 1 minutę.
  3. Suberkite miltus, maišykite, kol gerai susimaišys. Virkite 1 minutę. Lėtai supilkite pieną ir pusę su puse.
  4. Įmaišykite pipirus. Virkite apie 3 minutes arba kol pradės tirštėti.
  5. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite parmezano sūrį.
  6. Ant paruoštos kepimo skardos paskleiskite tešlą į maždaug 12 colių apskritimą.
  7. Tešlą užtepkite balta priežastimi. Ant viršaus uždėkite vištienos, raudonųjų svogūnų ir sūrio.
  8. Kepkite 17 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės spalvos, o sūris išsilydys.
  9. Išimkite iš orkaitės, pabarstykite žolelėmis.

Papildoma informacija

Porcijos 6
Gaminimo laikas 35 min