2023/02/15 Rytų Europos Europos

Kiaulienos nugarinė paprika

Kiaulienos nugarinė paprika

Jums reikės

  • 1 šaukšteliai pipirų
  • 355 ml vištienos sultinys
  • 1 Tbs sidro actas
  • 1 šaukšteliai čiobreliai
  • 4 porcijos kiaušinių makaronai
  • 2 Tbs miltai
  • 2 šaukšteliai česnako
  • 5 šaukšteliai alyvuogių aliejus
  • 355 ml svogūnas
  • 1 šaukštelis paprika
  • 454 g kiaulienos nugarinė
  • 1 šaukšteliai druskos
  • 3 Tbs kremas
  • 2 Tbs pomidorų pasta

Instrukcijos

  1. Pabarstykite kiaulieną ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio juodųjų pipirų.
  2. Įpilkite 2 šaukštelius alyvuogių aliejaus.
  3. Pridėti kiaulienos; kepkite apie 4 minutes, apverskite, kad iš visų pusių apskrustų.
  4. Išimkite kiaulieną iš keptuvės. Sumažinkite ugnį iki vidutinės.
  5. Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.
  6. Įdėkite svogūną, česnaką, ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio juodųjų pipirų. Kepkite 4 minutes arba kol svogūnai suminkštės.
  7. Suberkite miltus, pomidorų pastą, čiobrelius ir papriką.
  8. Išplakite kartu ir virkite minutę. Lėtai į keptuvę pilkite vištienos sultinį, visą laiką plakdami.
  9. Įpilkite acto ir užvirinkite.
  10. Sudėkite kiaulieną atgal į keptuvę ir sumažinkite ugnį. Troškinkite 5 minutes.
  11. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite grietinę.
  12. Patiekite ant kiaušinių makaronų.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 20 min