Kiaulienos nugarinė paprika
Jums reikės
- 1 šaukšteliai pipirų
- 355 ml vištienos sultinys
- 1 Tbs sidro actas
- 1 šaukšteliai čiobreliai
- 4 porcijos kiaušinių makaronai
- 2 Tbs miltai
- 2 šaukšteliai česnako
- 5 šaukšteliai alyvuogių aliejus
- 355 ml svogūnas
- 1 šaukštelis paprika
- 454 g kiaulienos nugarinė
- 1 šaukšteliai druskos
- 3 Tbs kremas
- 2 Tbs pomidorų pasta
Instrukcijos
- Pabarstykite kiaulieną ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio juodųjų pipirų.
- Įpilkite 2 šaukštelius alyvuogių aliejaus.
- Pridėti kiaulienos; kepkite apie 4 minutes, apverskite, kad iš visų pusių apskrustų.
- Išimkite kiaulieną iš keptuvės. Sumažinkite ugnį iki vidutinės.
- Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.
- Įdėkite svogūną, česnaką, ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio juodųjų pipirų. Kepkite 4 minutes arba kol svogūnai suminkštės.
- Suberkite miltus, pomidorų pastą, čiobrelius ir papriką.
- Išplakite kartu ir virkite minutę. Lėtai į keptuvę pilkite vištienos sultinį, visą laiką plakdami.
- Įpilkite acto ir užvirinkite.
- Sudėkite kiaulieną atgal į keptuvę ir sumažinkite ugnį. Troškinkite 5 minutes.
- Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite grietinę.
- Patiekite ant kiaušinių makaronų.
Papildoma informacija
Porcijos
4
Gaminimo laikas
20 min