2023/03/08 vokiečių Europos

Konkursą laimėjęs vokiškas šokoladinis pyragas

Konkursą laimėjęs vokiškas šokoladinis pyragas

Jums reikės

  • 59 ml sviesto
  • 1 Valg sviesto
  • 315 ml kokoso
  • 3 šaukštai kukurūzų krakmolo
  • 1 kiaušinis
  • 2 didelis kiaušinių tryniai
  • 158 ml išgarintas pienas
  • 8 porcijos pyragas)
  • 113 g vokiškas šokoladas
  • 118 ml pekano riešutai
  • 79 ml cukraus
  • 118 ml cukraus
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • 355 ml pieno

Instrukcijos

  1. Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki 1/8 colio storio apskritimo; perkelti į 9 colių. pyrago lėkštė. Apkarpykite tešlą iki 1/2 colio už lėkštės krašto; fleitos kraštas.
  2. Nepramuštą tešlą išklokite dvigubo storio folija. Užpildykite pyrago svareliais, džiovintomis pupelėmis arba nevirtais ryžiais.
  3. Įdarui mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą ir sviestą; maišykite iki vientisos masės. Įmaišykite vanilę. Nedideliame sunkiame puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų krakmolą.
  4. Išplakti nenugriebtame piene. Virkite ir maišykite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės ir ims burbuliuoti. Sumažinkite šilumą iki minimumo; virkite ir maišykite 2 minutes ilgiau.
  5. Nedideliame dubenyje suplakite nedidelį kiekį karšto mišinio į kiaušinių trynius; grąžinkite viską į keptuvę, nuolat plakdami. Švelniai užvirkite; virkite ir maišykite 2 minutes.
  6. Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite šokolado mišinį.
  7. Supilkite į plutą.
  8. Užpilui nedideliame puode sumaišykite išgarintą pieną, cukrų ir sviestą. Virkite ir maišykite, kol sviestas ištirps ir mišinys tiesiog užvirs.
  9. Nedideliame dubenyje suplakite nedidelį kiekį karšto mišinio į kiaušinį; grąžinkite viską į keptuvę, nuolat plakdami. Švelniai užvirkite; virkite ir maišykite 2 minutes.
  10. Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite kokosą ir pekano riešutus.

Papildoma informacija

Porcijos 8
Gaminimo laikas 70 min