Jums reikės
- 59 ml sviesto
- 1 Valg sviesto
- 315 ml kokoso
- 3 šaukštai kukurūzų krakmolo
- 1 kiaušinis
- 2 didelis kiaušinių tryniai
- 158 ml išgarintas pienas
- 8 porcijos pyragas)
- 113 g vokiškas šokoladas
- 118 ml pekano riešutai
- 79 ml cukraus
- 118 ml cukraus
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 355 ml pieno
Instrukcijos
- Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki 1/8 colio storio apskritimo; perkelti į 9 colių. pyrago lėkštė. Apkarpykite tešlą iki 1/2 colio už lėkštės krašto; fleitos kraštas.
- Nepramuštą tešlą išklokite dvigubo storio folija. Užpildykite pyrago svareliais, džiovintomis pupelėmis arba nevirtais ryžiais.
- Įdarui mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą ir sviestą; maišykite iki vientisos masės. Įmaišykite vanilę. Nedideliame sunkiame puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų krakmolą.
- Išplakti nenugriebtame piene. Virkite ir maišykite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės ir ims burbuliuoti. Sumažinkite šilumą iki minimumo; virkite ir maišykite 2 minutes ilgiau.
- Nedideliame dubenyje suplakite nedidelį kiekį karšto mišinio į kiaušinių trynius; grąžinkite viską į keptuvę, nuolat plakdami. Švelniai užvirkite; virkite ir maišykite 2 minutes.
- Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite šokolado mišinį.
- Supilkite į plutą.
- Užpilui nedideliame puode sumaišykite išgarintą pieną, cukrų ir sviestą. Virkite ir maišykite, kol sviestas ištirps ir mišinys tiesiog užvirs.
- Nedideliame dubenyje suplakite nedidelį kiekį karšto mišinio į kiaušinį; grąžinkite viską į keptuvę, nuolat plakdami. Švelniai užvirkite; virkite ir maišykite 2 minutes.
- Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite kokosą ir pekano riešutus.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
70 min