Kreminiai švediški kotletai

Kreminiai švediški kotletai

Jums reikės

  • 1 svogūnas
  • 450 g kiauliena
  • 1 kiaušinio trynys
  • 3 šakelės krapai
  • 1 Valg daržovių aliejus
  • 3 šaukštai grietinės

Instrukcijos

  1. Dubenyje sumaišykite svogūną, kiaulieną, kiaušinio trynį ir pusę krapų. Lengvai sudrėkinkite rankas, tada iš mišinio suformuokite 12 kamuoliukų, kurių kiekvienas yra maždaug golfo kamuoliuko dydžio.
  2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Įdėkite kotletus ir kepkite, dažnai vartydami, apie 12-15 minučių iki auksinės spalvos.
  3. Sumaišykite grietinę ir likusius krapus, tada šaukštu uždėkite ant kotletų.
  4. Patiekite su bulvių koše arba tagliatelle.

Papildoma informacija

Porcijos 4
Gaminimo laikas 20 min